• 10 juni 2021

Ansökan öppen för tre fortbildningskurser för lärare

Nu är ansökan öppen för tre intressanta fortbildningskurser för dig som är lärare på folkhögskola. De ges på högskolenivå och kan ge 7,5 högskolepoäng. Ansök snarast, platserna fylls snabbt!
  • 3 juni 2021

Allvarligt läge för demokratin

Demokratin är tillbakapressad och ojämlikheten ökar. Nu är Erik Amnå aktuell med en ny lärobok om det svenska samhället, för alla som i sitt arbete möter nyanlända. Möt en professor emeritus som är bekymrad, men knappast uppgiven.
  • 26 maj 2021

Kurser för deltagare med funktionsnedsättning läggs ner

Flera folkhögskolor tvingas nu lägga ner kurser riktade till personer med funktionsnedsättningar. Orsaken är minskade anslag.
  • 12 maj 2021

Nytt webbinariekoncept: Så fungerar folkhögskolan

Många blivande deltagare får höra om folkhögskolan via studievägledare. Därför satsar Sveriges folkhögskolor nu på ett nytt webbinariekoncept för att sprida ordet om folkhögskola till ännu fler.
  • 21 april 2021

Konferenser om yrkes- och kulturutbildningar på folkhögskola

Nu arrangeras två spännande konferenser för folkhögskolepersonal som arbetar med estet- och kulturutbildningar samt yrkesutbildningar. Konferenserna är en del av en större fortbildningssatsning för folkhögskolornas pedagogiska personal.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10