Fortbildning inom marknadsföring och kommunikation

Varje år arrangerar vi en konferens för dig som arbetar med marknadsföring och kommunikation på folkhögskola. Vi ordnar också webbinarier och andra kortare kurser. Så håll utkik här!
Uppdaterad: 7 mars 2024

Kommunikationskonferensen 2024

Årets Kommunikationskonferens anordnas den 11-12 april på Leksands folkhögskola. Konferensen har fokus på framtid, handlingskraft och konkreta verktyg. Du kommer att lära dig mer om påverkansarbete, AI, strategier och sociala medier. Varmt välkommen, både du som arbetar med kommunikation och du som arbetar med skolledning!

Läs mer och anmäl dig här.


Inspelade webbinarier


Digitala kanaler med Sara Öhman

Få ut mer av er folkhögskolas aktivitet i digitala kanaler! Lyssna till detta inspirerande webbinarium där Sara Öhman, expert på digitala kanaler, guidar er i det digitala landskapet.

Sara Öhman är konsult inom digitala kanaler och har lång erfarenhet av datadriven marknadsföring och kommunikation. Hon är en van föreläsare och utbildar hos bland annat Berghs och Hyper Island.

 

Hur ser unga på folkhögskolan i dag?

Ungdomsbarometern föreläser i detta webbinarium om ungdomars syn på utbildning, med särskilt fokus på folkhögskola. Ungdomsbarometern undersöker årligen ungas framtidsval och här får vi höra hur Generation Z ser på framtiden.

Läs mer på Ungdomsbarometern.se (öppnas i nytt fönster).