Digitalt panelsamtal om demokrati den 16 april

Boka in fredag 16 april kl 10.00. Samla hela folkhögskolan, personal och deltagare, och lyssna till intressanta röster vid ett digitalt panelsamtal kring demokrati. Öppet för alla!
Uppdaterad: 22 mars 2021

Demokratin fyller 100 år, men demokratifrågor är mer aktuella än någonsin. Formerna för engagemang förändras och samtalsklimatet hårdnar. Hur kan unga använda sina röster? Vem får egentligen höras? Och vilken roll spelar folkhögskolan i allt detta?

Sveriges folkhögskolor och #Vimåsteprata bjuder in hela folkhögskolan till ett digitalt panelsamtal om ungas inflytande, demokratin 100 år och folkhögskolans roll i detta.

Sprid gärna detta evenemang till era deltagare eller boka in tiden och titta tillsammans!

Medverkande 

Maxida Märak 

Maxida Märak är en mångfacetterad artist/aktivist med ursprung i Sapmí. Hjärtat dunkar hårt för hiphop. 

Läs mer om Maxida här.

Mariya Voyvodova 

Rektor på Kvinnofolkhögskolan i Göteborg, förtroendevald inom Socialdemokraterna i Göteborgs stad, bland annat ledamot i kulturnämnden.

Följ Mariya på Twitter.

Madeleine Opira

Grundare av A Million Minds som jobbar för att förbättra förutsättningarna för unga i förorten och för att förorten ska få en mer nyanserad bild i media. Utbildning i juridik.

Läs mer om Madeleine här.

Anmälan

Evenemanget är digitalt och kostnadsfritt. Varje person behöver inte anmäla sig individuellt, det går bra att en person anmäler för hela skolan/ hela klassen. Ange detta i anmälan. 

Till anmälan.