Lediga jobb på folkhögskola

 • 6 mars 2023

  Ekonomi- och fastighetschef, Sundsgårdens folkhögskola

  Sundsgårdens folkhögskola utanför Helsingborg söker en ny ekonomi- och fastighetschef. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Önskat tillträde är april/maj 2023. Ansök snarast.
 • 6 mars 2023

  Sundsgårdens folkhögskola söker en biträdande rektor

  Har du ett ledarskap som utgår från dina goda värderingar, i linje med folkbildningens uppdrag? Vill du tillsammans med ledning och medarbetare vara med och bidra i denpositiva och spännande utvecklingsfas som Sundsgården befinner sig i? Då är det här kanske tjänsten för dig!
 • 23 februari 2023

  Sverigefinska folkhögskolan söker lärare och kursansvarig för Allmän kurs

  Vi söker dig som är folkhögskole- eller gymnasielärare och vill vara med att skapa goda förutsättningar för lärande, utveckling och folkbildning. Ansök senast den 31 mars.
 • 23 februari 2023

  Rektor sökes till Vårdinge folkhögskola

  Söker du en rolig utmaning i arbetslivet? Vill du vara på en spännande och framåtriktande arbetsplats där kreativiteten flödar? Vårdinge folkhögskola söker ny rektor med bred ledarerfarenhet inom folkbildning, alternativt utbildad folkhögskolerektor med några års arbetslivserfarenhet som brinner för konst och konsthantverk. Passar beskrivningen in på dig? Välkommen att söka tjänsten!