Lediga jobb på folkhögskola

 • 12 april 2021

  Sommarkock till Ågesta folkhögskola

  Ågesta folkhögskola söker sommarkock (eller husmor etc) veckorna 28-31 för sommarkollo. Förutsättning att kunna ta ansvar för att laga 100 luncher/middagar inklusive diverse matallergier. Svenska i tal och skrift krav. Boende kan vid behov eventuellt erbjudas på plats.
 • 8 april 2021

  Rektor till Gamleby folkhögskola

  Gamleby folkhögskola söker en rektor med ett genuint intresse för att i det dagliga arbetet leda och inspirera sina medarbetare. Ansök senast den 30 april.
 • 8 april 2021

  Folkbildningsrådet söker expert/handläggare folkhögskola

  Folkbildningsrådet har i uppdrag att bevaka folkhögskolan som utbildningsform och söker därför en expert/handläggare som kommer att arbeta med bland annat behörighets- och tillträdesfrågor samt med uppföljning. Ansök senast den 26 april.
 • 31 mars 2021

  Rektor Stadsmissionens folkhögskola

  Stadsmissionens Skolstiftelse söker nu en rektor till Stadsmissionens folkhögskola samt chef för Stadsmissionens Yrkeshögskola i Stockholm. Rektors övergripande ansvarsområden är undervisningens kvalitet och utveckling, personal och arbetsmiljö, ekonomi och resultat. Ansök snarast, senast den 25 april.
 • 30 mars 2021

  Gyllenhuset söker lärare till Allmän kurs på gymnasie- och grundnivå

  Gyllenhusets folkhögskoleförening i Göteborg söker lärare till Allmän kurs på gymnasie- och grundnivå. Ansök senast den 18 april.
1 2