Lediga jobb på folkhögskola

 • 20 januari 2022

  Västerås folkhögskola söker pedagog i matematik och naturkunskap

  Västerås folkhögskola söker en pedagog i matematik och naturkunskap som har en god förmåga att anpassa undervisningen utifrån deltagarnas olika förutsättningar och behov samt ett stort intresse av att utveckla sitt och arbetslagets pedagogiska arbete. Ansök senast 31 januari.
 • 20 januari 2022

  Västerås folkhögskola söker lärare till fritidsledarutbildning

  Västerås folkhögskola söker dig som har dokumenterade erfarenheter från fritidsgårdsarbete eller andra liknande erfarenheter. Du är samhällsengagerad, och det är meriterande om du har erfarenheter av stadsdelsarbete. Ansök senast den 13 februari.
 • 18 januari 2022

  Rektor till Forsa folkhögskola

  Som rektor på Forsa folkhögskola har du det övergripande ansvaret för verksamhet, ekonomi, medarbetare och kvalitet. Vi söker dig som har helhetssyn, förmåga att organisera och prioritera samt fatta tydliga beslut. Ansök senast den 13 februari.
 • 18 januari 2022

  Folkhögskolan Hvilan söker samordnare/pedagog till vård och omsorgsutbildning

  Folkhögskolan Hvilan startar en ny utbildning inom vård och omsorg. Därför söker vi en samordnare/pedagog till vård och omsorgsutbildning, till undersköterska. Välkommen till en dynamisk folkhögskola som samtidigt är Sveriges äldsta. En bildnings- och utbildningsorganisation i både Åkarp och Lund!
 • 3 januari 2022

  Legitimerad SFI-lärare med utökad uppdrag till Hvilan

  Legitimerad SFI-lärare med utökad uppdrag kring kvalitetsfrågor till Folkhögskolan Hvilan.
1 2