Konferens 30 okt

Folkhögskoleforum 2023

Folkhögskoleforum är folkhögskolans egen heldagskonferens med intressanta föreläsningar och workshops. En dag där alla verksamma på en folkhögskola är välkomna att mötas för att dela erfarenheter och fördjupa sig i relevanta ämnen.
Uppdaterad: 11 september 2023

Om konferensen

Målgrupp:

Personal på folkhögskola

Tid:

Måndagen den 30 oktober 2023 kl 09.00-16.00.

Plats:

Clarion Hotel Sign, Stockholm

Anmälan:

Anmälan är öppen! Sista anmälningsdag är den 13 oktober 2023.

Anmäl dig här

Tema

Årets tema är: Folkhögskola – en sammanhållen utbildningsform.

Vad är det som gör att folkhögskolan ses som en sammanhållen utbildningsform? Vad är det som förenar oss? Svaret är sannolikt inte ett utan flera.

Läs mer om temat här.

Program

Under dagen kommer vi att få lära oss mer om AI och framtidens lärande, vi får reda på vad bubbelhoppa är och vi fördjupar oss kring bildning och demokrati. Vi får också ta del av ett panelsamtal med politiker, modererat av Anna Ekström.

Se hela programmet här.

Kostnad

Deltagaravgiften är 1 290 kr per deltagare. Då ingår fika och lunch.

Nytt för i år är att vi erbjuder tio procents rabatt på den totala kostnaden, för de skolor som anmäler fler än tio personer.

Boende

Vi erbjuder en kod som du kan använda för att få 12 procents rabatt på ordinarie priser på Clarion Hotel Sign eller annat hotell i deras kedja. Koden är meet12 och du anger den när du söker efter hotellrum på hemsidan: www.strawberry.se.

Utställare

I lokalerna på Clarion Hotel Sign kommer ett antal intressanta utställare att finnas på plats för att visa upp och berätta mer om sin verksamhet. Utställningen äger rum på Hyllan, våning 2.

Vill du själv vara utställare kontakta Annica Wallenborg, annica.wallenborg@sverigesfolkhogskolor.se.

Folkhögskoleforum 2022

 

Kontakt

Projektledare Ambika Hansell Ek, ambika.hansell.ek@sverigesfolkhogskolor.se.

Varmt välkommen!