• 2 november 2017

Nu är det dags att mata in kurser till folkhögskola.nu och Sommarkurskatalog

Nu är det dags att påbörja inmatningen av sommarkurser och långa kurser med start HT2018. Då lanseringen av nya folkhögskola.nu närmar sig finns vissa förändringar i hur inmatningen går till i år. Årets inmatningsinstruktion är därför uppdaterad med det du som ansvarar för att mata in kurser behöver veta för att slippa extraarbete och för att lanseringen ska fungera så smidigt som möjligt.
  • 30 oktober 2017

Utvärdering och material från årets Kommunikationskonferens

Den 20-21 oktober befann sig cirka 90 personer på Östra Grevie folkhögskola för att delta i årets Kommunikationskonferens. Gemensamt har de att de alla arbetar med kommunikation och information inom folkhögskolan. Några teman som behandlades under konferensen var diskrimineringsgrunder, normkreativitet och film i sociala medier.
  • 23 oktober 2017

Sista dag för inmatning av kurser på folkhögskola.nu

Den 1 december är sista dag att mata in kurser på folkhögskola.nu. Dels de kurser som ska publiceras i sommarkurskatalogen men även övriga kurser som ges under 2018.
  • 25 september 2017

Folkhögskolornas kommunikationskonferens 2017

Den 19-20 oktober är det dags för årets kommunikationskonferens. I år kommer vi befinna oss på Östra Grevie folkhögskola. Konferensen riktar sig främst till den som jobbar med kommunikation och information på någon av Sveriges folkhögskolor.
  • 18 september 2017

Formulärfunktionen på folkhögskola.nu stängs ner

Kurser med start i början av höstterminen 2017 är de sista som kommer att gå att ansöka till med de formulär som finns på folkhögskola.nu. Den 30 september stänger vi funktionen som gör det möjligt att skapa formulär och ta emot ansökningar via folkhögskola.nu.