• Sök
Folkhögskolornas serviceorganisation - FSO
En elev och en lärare i ett klassrum. Läraren sitter på katedern.
Folkhögskola.nu arbetar med kommunikation och marknadsföring av folkhögskolor.

Kommunikationsstöd

Jobbar du med kommunikation och marknadsföring på en folkhögskola? Tveka då inte att höra av dig till oss på Folkhögskola.nu om du har någon fråga eller bara vill bolla en idé. Vi finns här för att hjälpa dig.
Uppdaterad: 8 februari 2019

FSO ansvarar genom webbplatsen Folkhögskola.nu för den samlade informationen om landets alla 156 folkhögskolor och deras kurser. På den här webbsidan hittar du huvudsakligen information om:  

Vårt uppdrag

Rent formellt är det så att FSO och Folkhögskola.nu har fått i uppdrag av folkhögskolorna att genom målinriktat kommunikations- och marknadsföringsarbete skapa en tydlig bild av folkhögskolan som utbildningsform och bidra till att rekrytera kursdeltagare.

Folkhögskola.nu arbetar för att öka kunskapen om kursutbudet och utbildningsformen genom marknadsföring, studievägledning och produktion av informationsmaterial som till exempel broschyrer och webbplatsen folkhögskola.nu.

Hur är vi organiserade?

Folkhögskola.nu ingår som en del i Folkhögskolornas serviceorganisation (FSO) och finansieras av folkhögskolorna.

Har du några frågor eller funderingar om folkhögskolan och det material vi presenterar här. Tveka inte att höra av dig till oss.  

Kontakt
info@folkhogskola.nu
telefonnummer för allmänheten 08-796 00 50
telefonnummer för folkhögskolorna 08-17 03 80
folkhögskola.nu
Twitter

Facebook