• 29 maj 2017

Johanna Winbladh ny på FSO och OFI

Den 1 maj tillträder Johanna Winbladh tjänsten som handläggare hos FSO och OFI. Här berättar hon om sig själv och sina arbetsuppgifter.
  • 29 maj 2017

Ny fortbildningskurs för lärare på Allmän kurs

Till hösten startas en ny fortbildningskurs för lärare vid Allmän kurs på folkhögskola. Inom kort kommer inbjudan att skickas ut till alla folkhögskolor, så håll utkik.
  • 23 maj 2017

Folkhögskolorna lyfter målen för en globalt hållbar framtid

Torsdagen förra veckan gick flera av Sveriges folkhögskolor ihop i kampanjen Glokalt dagsverke. På olika sätt uppmärksammade de FN:s globala mål om utbildning och jämställdhet genom att samla in pengar till kvinnliga fotbollsledare i Tanzania. Men arbetet mot en globalt hållbar utveckling har bara börjat.
  • 23 maj 2017

Skolans ansvar vid avbrutna studier

Information om vad som ska göras vid avbrutna studier.

Kommunikationskonferensen 2016

Den 21 oktober anordnade FIN 2016 års Kommunikationskonferens i Nacka. Här hittar ni presentationer, sammanfattning från bikupor och utvärdering för konferensen. Även du som inte deltog i årets konferens får gärna göra utvärderingen för att bidra med synpunkter kring nästa års konferens.