• 15 juni 2017

Ny gemensam satsning på Sveriges folkhögskolor

I nya lokaler och med en ny webbplats gör Sveriges folkhögskolor en gemensam satsning på utbildningsformen folkhögskola, med en nyskapande syn på kunskap och bildning.
  • 17 maj 2017

Ny fortbildningskurs för lärare på Allmän kurs

Till hösten startas en ny fortbildningskurs för lärare vid Allmän kurs på folkhögskola. Inom kort kommer inbjudan att skickas ut till alla folkhögskolor, så håll utkik.
  • 10 maj 2017

Folkhögskolorna lyfter målen för en globalt hållbar framtid

Torsdagen förra veckan gick flera av Sveriges folkhögskolor ihop i kampanjen Glokalt dagsverke. På olika sätt uppmärksammade de FN:s globala mål om utbildning och jämställdhet genom att samla in pengar till kvinnliga fotbollsledare i Tanzania. Men arbetet mot en globalt hållbar utveckling har bara börjat.
  • 1 maj 2017

Johanna Winbladh ny på FSO och OFI

Den 1 maj tillträder Johanna Winbladh tjänsten som handläggare hos FSO och OFI. Här berättar hon om sig själv och sina arbetsuppgifter.
  • 27 mars 2017

Material från FSO-dagarna

Här finns allt presentationsmaterial från FSO-dagarna och den Administrativa dagen den 22-24 mars 2017. I filmklippet ser du korta kommentarer från deltagare och arrangörer den 24/3.