Joanna Lundin och Patricia Diaz föreläser och inspirerar.

Workspace för folkhögskollärare: Arbeta inkluderande med digitala verktyg

FSO bjuder in till en tvådagarskurs med teoretiskt och praktiskt arbete för att öka kompetensen att arbeta inkluderande för kursdeltagare med speciella behov i arbetet som folkhögskollärare.
Uppdaterad: 13 augusti 2019

Hur kan digitala verktyg på olika sätt stötta kursdeltagare med kognitiva utmaningar i skolvardagen? Med utgångspunkt i pedagogik och mångårig gemensam erfarenhet delar Joanna Lundin och Patricia Diaz, två av Sveriges ledande pedagoger, med sig kring utmaningar och möjligheter.

Under detta Workspace för folkhögskollärare talar de bland annat om vad NPF och kognitiva utmaningar innebär, hjärnans funktion samt den fysiska och digitala lärmiljön.

Arrangemanget äger rum på Åsa folkhögskola den 14-15 oktober 2019 och inbjudan går ut till alla folkhögskolor idag den 13 augusti.

Inbjudan finner du här >

Vid frågor kontakta Ulrika Knutsson, lärare på Åsa folkhögskola, ulrika.knutsson@gmail.com.