• Sök

Välkommen till folkhögskolornas kommunikationskonferens

FSO bjuder in till folkhögskolornas årligt återkommande Kommunikationskonferens. I år kommer vi den 17 oktober befinna oss på Långholmens folkhögskola i Sundbyberg. Du som arbetar med kommunikation på folkhögskola är varmt välkommen att delta!
Uppdaterad: 23 september 2018

Innehåll

Kommunikationsarbete i ständig förändring – hur gör jag?

Höga krav från omgivningen, snabb teknisk utveckling och nya regler, uppdrag och målgrupper att förhålla sig till är vardag för alla som jobbar med kommunikation och marknadsföring.
Ledarskaps- och kommunikationskonsulten Louise Lind kommer leda oss i en workshop och presentera olika verktyg och förhållningssätt för att du lättare ska kunna hantera det snabbföränderliga kommunikationsarbetet på folkhögskolan.

Vem pratar om folkhögskolan?

Sveriges folkhögskolor har i samarbete med medieföretaget Meltwater tagit fram en rapport om hur folkhögskolan porträtteras i media. Sophie Hedestad, Head of Marketing på Meltwater, presenterar rapporten. Efterföljande diskussion kring hur vi kan använda resultaten när vi vill nå ut till media.

Diskussioner, erfarenhetsutbyte och nyheter

Utöver detta ges tillfällen för diskussioner och erfarenhetsutbyte. Dessutom kommer FSO presentera vad som är på gång inom organisationens informations- och kommunikationsarbete.
Fler programpunkter tillkommer!

Praktisk information

Plats

Konferensen äger rum på Långholmens folkhögskola. Skolan har nyligen flyttat till nya lokaler i Sundbyberg och ligger på Löfströms allé 7. Sundbyberg ligger 9 minuter med pendeltåg eller 12 minuter med tunnelbana från Stockholms central. Besök sl.se för mer information. 

Om du åker via Arlanda flygplats finns det flygbussar direkt till Sundbybergs torg. Läs mer på flygbussarna.se.

Från Bromma flygplats går buss 152 till Sundbybergs torg. Hitta avgångar på sl.se.

Tid

Konferensen pågår 09.00-16.00, med registrering och fika från 08.30. Dessutom ingår middag vid 17:00 i konferenspriset för den som önskar.

Pris

Konferensen kostar 400 kr. 
För att ge fler möjlighet att delta så kommer vi att bjuda på konferensavgiften för er som behöver bo på hotell/vandrarhem i samband med konferensen.

Skicka in kvittot på din hotellvistelse till sandra.lofstedt@folkhogskola.nu innan den 31/10, så vet vi att du har betalat för ett boende och då debiterar vi dig inte för konferensen.

Anmälan

Anmäl dig här senast den 28/9. Anmälan är bindande. Först till kvarn!

Boende

Vi har reserverat ett antal rum 16 och 17 oktober på följande hotell:
- Maude´s Hotel Solna Business Park (ca 15 min promenad från Långholmens folkhögskola)
och 
- Hotel by Maude (ca 20 min promenad från Långholmens folkhögskola)

Priser

- Standard Enkelrum: 1395sek/natt (ordinarie pris 1795sek/natt) 
- Standard Dubbelrum: 1495sek/natt (ordinarie pris 1895sek/natt)

Ni bokar och betalar själva hotellet och ansvarar för att läsa och följa avbokningsreglerna. Se avbokningsreglerna nedan!

För att få tillgång till vår grupprabatt uppge gruppnamnet ”Folkhögskolornas kommunikationskonferens”.

Reservationen gäller fram till den 17/9 sen släpps rummen för publik försäljning och då försvinner grupprabatten.

Avbokningsregler

Bokar du med grupprabatten/gruppnamnet ingår bokningen i en större gruppbokning och därför gäller särskilda regler avseende avbokning. Vid avbokning senare än den 16/9 men tidigare än den 2/10 debiteras 50% av värdet för en natt. Vid avbokning senare än den 2/10 debiteras 100% av värdet för en natt.

Boka rummen via:

Hotel Solna Business Park (telefon 08-50556900/mail: solna@maudeshotel.se) och Hotel by Maude (telefon 08-54604500/mail: hotelbymaude@maudeshotel.se)

Läs mer på: http://www.maudeshotel.se/Hotels+by+Maudes__1053.html

Frågor?

Vid frågor om konferensen kontakta Matilda Hedlund, Kommunikatör FSO, via matilda.hedlund@folkhogskola.nu.

Se fullständig inbjudan här.