Utbildningar i SchoolSoft för nya administratörer på folkhögskola

FSO erbjuder i höst nya grundutbildningar i SchoolSoft för dig som är nybliven administratörer på folkhögskola. Utbildningarna genomförs i Göteborg, Malmö och Stockholm. Anmäl dig senast den 10 augusti.
Uppdaterad: 21 september 2018

Du som är ny administratör i SchoolSoft bjuds in till en kostnadsfri grundutbildning. Utbildningarna genomförs på tre orter under hösten 2018:

Malmö: den 7 september kl 10-16, på Malmö folkhögskola. Anmäl dig här via webbformulär.

Stockholm: den 13 september kl 10-16, i Sveriges folkhögskolors lokaler på Magnus Ladulåsgatan 63. Anmäl dig här via webbformulär.

Göteborg: den 20 september kl 10-16, på Gullbergsvass konferens. Anmäl dig här via webbformulär.

Bekräftelse med närmare information om dagen kommer efter att anmälan stängs. Sista anmälningsdag är den 10 augusti 2018.

Utbildningarna brukar genomföras i mindre grupper om ca 20 personer, vilket gör att alla kan få den hjälp de behöver. Utbildare är Monika Tingsdal från Schoolsoft.

Välkommen med din anmälan!
//Heli Nordberg Lindell, FSO och Monika Tingsdal, SchoolSoft