Nationell konferens för folkhögskolor med Elev- och/eller lärarassistentutbildningar

Eskilstuna folkhögskola bjuder in till det första nationella samordningsseminariet för folkhögskolor som har eller som funderar på att starta en kurs för Elev- och/eller lärarassistenter.
Uppdaterad: 15 november 2017

Tid: 23-24 januari 2018
Plats: Eskilstuna folkhögskola

Eskilstuna folkhögskola bjuder in till två innehållsrika dagar avsedda för en utbildning som intar en alltmer viktig roll i skolans alla stadier och former. Syftet med konferensen är förutom att dela erfarenheter med varandra, att vi hittar ett gemensamt synsätt, innehåll och mål för utbildningen runt om i Sverige.

Förutom föreläsningar, diskussionsforum och erfarenhetsutbyte gästas vi av:

• Gustav Fridolin, Utbildningsminister - Utbildningsdepartementet
  • Lars Tengberg, handläggare folkhögskolor och stadsbidragsfrågor - Folkbildningsrådet
  • Projektstrateg från Arbetsförmedlingen

Konferenskostnad för två dagar (inklusive måltider, fika): 800 kr/person + moms.

Anmäl dig via länken senast 15 december 2017.

Boende (Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell) inkl. frukost enkelrum 1100 kr/rum och natt. Dubbelrum 1200 kr/rum och natt. Meddela oss vid önskemål om rum så gör vi bokningen.

För kontakt vid frågor, tips och funderingar
williams.pereira.munoz@dll.se
Tfn: 070 - 609 98 86