Kurs i arbetsrätt för arbetsgivare på rörelsefolkhögskola

Arbetsgivare på rörelsefolkhögskolor inbjuds till en Grundläggande kurs i arbetsrätt med Arbetsgivaralliansen. Kursen ges i Malmö, Göteborg och Stockholm under mars 2018.
Uppdaterad: 21 september 2018

FSO, RIO och Arbetsgivaralliansen anordnar nu en Grundläggande kurs i arbetsrätt för rektorer och skolledare på rörelsefolkhögskolor. Läs mer om kursen och hur du anmäler dig nedan.

Arbetsgivaralliansen erbjuder även en Styrelseutbildning på grundläggande nivå, samt en Styrelseutbildning på fortsättningsnivå. Dessa utbildningar vänder sig till styrelseledamöter, lekmannarevisorer, rektorer samt verksamhetschefer. Utbildningarna genomförs i blandade grupper med deltagare från olika verksamheter.

Grundläggande kurs i arbetsrätt

Valbara datum och orter

Göteborg 7 mars: Elite Park Avenue
Stockholm 12 mars: Sensus möte
Malmö 23 mars: Malmö folkhögskola

Samtliga dagar: kl 9-17

Innehåll

Arbetsgivarens ansvar för personal; det gäller lagar, allmänna anställningsvillkor, anställning och uppsägning av personal m m.

Sven Rosqvist, chefsjurist Arbetsgivaralliansen
Christina Thunberg, Förhandlingsledare/rådgivare Arbetsgivaralliansen

Kurskostnad

600 kr, inkluderar för- och eftermiddagsfika, lunch samt kursmaterial.

Anmälan

Anmälan sker på Arbetsgivaralliansens hemsida: https://www.arbetsgivaralliansen.se/utbildning/arbetsratt-for-folkhogskolerektorer/

Inbjudan

Inbjudan skickas ut till alla rörelsefolkhögskolor under januari 2018. Ladda ner inbjudan här.