Introduktionskurs för nya rektorer 2018

Välkommen till en introduktionskurs för nya rektorer och nya biträdande rektorer vid landets folkhögskolor. Kursen arrangeras av FSO, RIO, Fhf/OFI och Folkbildningsrådet.
Uppdaterad: 19 december 2017

Folkhögskolornas serviceorganisation, RIO och Fhf/OFI arrangerar tillsammans med Folkbildningsrådet en tvådagarsutbildning för nya rektorer och nya biträdande rektorer. Kursen ger en introduktion till Folkbildningsrådet och medlemsorganisationernas uppdrag och verksamhet.

Torsdag den 18 januari kl 9-17 (med efterföljande mingel)
Fredag den 19 januari kl 9-15

Plats: Folkbildningsrådet, Rosenlundsgatan 50, Stockholm

Kursen vänder sig till nya rektorer och nya biträdande rektorer vid landets folkhögskolor.

Den 18 januari står Folkbildningsrådet för programmet. Dagen ägnas framförallt åt statsbidrag och frågor som rör folkhögskolan som utbildningsform.

Den 19 januari ansvarar Folkhögskolornas serviceorganisation (FSO) för dagen. RIO och Fhf/OFI har en programpunkt och det blir presentation av FSOs verksamhet och satsningen Sveriges folkhögskolor.

Ladda ner pdf med preliminärt program här.

Introduktionskursen är kostnadsfri, men deltagarna står själv för resa och logi. Om man inte kommer och inte har avbokat sin plats innan den 12 januari faktureras 500 kronor.

Anmäl dig senast den 8 januari 2018 via denna länk.