Ung man som talar i studiomikrofon.
Här ser vi en glad, men fokuserad folkispratare i en studio i Malmö. Vad motiverar honom?

Folkispratarna - ny poddserie från UR

Nu är inspelningarna igång för "Folkispratarna". En poddserie från Utbildningsradion (UR) där folkhögskoledeltagare vid allmän kurs får skriva och läsa in sina egna texter kring temat motivation.
Uppdaterad: 29 oktober 2018

Dramaturgi, ordval och närvaro i texten är några av de saker som diskuterats längs vägen – nu är det dags att ta plats vid mikrofonen. På bilden ovan ser vi en glad, men fokuserad poddpratare i en studio i Malmö. Vad motiverar honom?

Som ingång till projektet har UR intervjuat ett antal folkhögskolelärare kring vilket ämne som skulle passa och format programidén med hjälp av deras synpunkter och önskemål. Det färdiga materialet kommer att publiceras på UR-skola samt där poddar finns.

"Folkispratarna" kan vara intressant att följa för både folkhögskollärare, folkhögskoledeltagare och även de som funderar på att börja på folkhögskola. Håll utkik efter mer information.