Bild av UR:s webbplats startsida.
Folkhögskolorna kan få tillgång till UR:s programutbud.

Folkhögskolorna erbjuds få tillgång till UR-program via ramavtal

Folkhögskolornas serviceorganisation, FSO, har ingått ett ramavtal med SLI Education så att folkhögskolorna kan teckna förmånliga avtal för tillgång till UR:s hela programbank plus annat filmmaterial.
Uppdaterad: 18 oktober 2017

SLI Education har gjort ett utskick till samtliga folkhögskolor med mer information om ramavtalet. Läs mer om SLI Education på deras webbplats.

Här kan du ta del av FSO:s ramavtal med SLI Education.

FSO kommer under hösten 2017 att förhandla med fler mediecentraler som har UR:s program och ambitionen är att kunna erbjuda fler ramavtal som folkhögskolorna kan hänvisa till för att teckna förmånliga avtal.

Folkbildningsnätet har varit mediecentral för UR:s programutbud och erbjudit visning för alla program från UR för de som har inloggning på Folkbildningsnätet. Detta kommer inte längre att vara fallet efter den 1 januari 2018, då Folkbildningsnätet upphör att vara mediacentral för UR och programmen tas bort.

FSO här även slutit ramavtal inom andra områden, till exempel Itslearning, Urkund och Swedish Film. Fler avtal kommer att tillkomma. Mer information om detta finns under Avtal och ersättningar.