• 13 september 2019

Nyanlända målar sin framtids sol

Drömmar, förhoppningar och en önskan om en ljus framtid. På Perstorps bibliotek kan man nu se utställningen Framtidssol med konst skapad av nyanlända på Munka Folkhögskolas etableringskurs i Perstorp.
  • 9 september 2019

Nio folkhögskolor startar klimatnätverk

Den globala klimatkrisen blir en allt viktigare fråga. För att öka kunskapen och engagemanget för klimatfrågan har Stadsmissionens folkhögskola tagit initiativ till att nio folkhögskolor i Stockholm nu gått ihop i ett gemensamt klimatnätverk.
  • 4 september 2019

Ny folkhögskolesatsning för unga nyanlända - FAMN

FAMN står för Folkhögskola som arena för metodutveckling med nyanlända. Syftet med satsningen är att förbättra förutsättningarna för unga nyanlända att hitta till och även slutföra en utbildning på folkhögskola.
  • 30 augusti 2019

SYV-konferens för folkhögskolepersonal

Den 3-4 oktober arrangeras årets nätverkskonferens för Studie- och yrkesvägledare på folkhögskola, på Tollare folkhögskola i Nacka. Erfarenhetsutbyte varvas med föreläsningar och nyheter inom området.
  • 28 augusti 2019

Nu öppnar anmälan till Folkhögskoleforum 2019

Idag öppnar anmälan för Folkhögskoleforum 2019. Den 29 oktober är det dags för en heldag fylld med intressanta och inspirerande föreläsningar, seminarier och nätverkande för alla inom folkhögskolan.