• 23 oktober 2017

Biträdande rektor sökes till Furuboda folkhögskola

Furuboda folkhögskola söker biträdande rektor/utbildningsledare med ansvar för budget, personal, arbetsmiljö och pedagogisk utveckling.
  • 18 oktober 2017

Folkhögskolorna erbjuds få tillgång till UR-program via ramavtal

Folkhögskolornas serviceorganisation, FSO, har ingått ett ramavtal med SLI Education så att folkhögskolorna kan teckna förmånliga avtal för tillgång till UR:s hela programbank plus annat filmmaterial.
  • 16 oktober 2017

Dataskyddsförordningen (GDPR) och folkhögskolan

Staten har genom SOU 2017:49 tagit fram bedömningar för hur bland annat folkhögskolorna kan hantera sina personuppgifter när EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR) träder i kraft den 25 maj 2018.
  • 5 oktober 2017

Bildspel med programpunkterna från Bokmässan 2017

Sveriges folkhögskolor ställde ut på Bokmässan 2017 och olika folkhögskolor bidrog med programpunkter som till exempel "Folkbildningens hjärta - demokratin" och "Folkbildningen - ett alternativ till alternativ fakta". Tack alla som kom till vår monter och alla som bidrog på olika sätt.
  • 28 september 2017

Bokmässan är igång och folkhögskolorna är på plats

Nu är Bokmässan i Göteborg igång och monter C00:17 riggad och klar. Där hittar ni oss på Sveriges folkhögskolor samt lärare och deltagare från olika folkhögskolor. I montern kommer vi också att ha ett antal intressanta programpunkter.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13