• 25 juni 2018

Sveriges folkhögskolor i Almedalen 2-4 juli

Almedalsveckan i Visby äger rum den 1-8 juli 2018 och byggs av över tusen arrangörers skiftande evenemang. Den 2, 3 och 4 juli står Sveriges folkhögskolor bakom fyra intressanta programpunkter. Välkommen till världens största demokratiska mötesplats - kostnadsfritt och öppet för alla!
  • 8 juni 2018

SeQF-träffar ett startskott för intensifierade pedagogiska samtal

FSO har under våren träffat över 200 lärare och kursansvariga på folkhögskolor över hela landet för att hjälpa till med arbetet kring den nya gemensamma referensramen för kunskaper, färdigheter och kompetenser - SeQF.
  • 5 juni 2018

"En helt avgörande faktor"

Kulturminister Alice Bah Kuhnke menar att folkhögskolan är en helt avgörande faktor i kulturens ekosystem. Lyssna till fler röster från eftermiddagen i ett kortare videoinslag.
  • 21 maj 2018

Folkhögskolorna i kulturens ekosystem

Den 29 maj bjuder Sveriges folkhögskolor in till en eftermiddag för att spegla folkhögskolornas betydelse i Sveriges kulturekosystem. Välkommen till Birkasalen på Rörstrand Slott & Konferens vid S:t Eriksplan i Stockholm.
  • 14 maj 2018

En serie webinar om folkhögskoleforskning

Välkommen till en serie webinar – webbsända seminarier – på temat folkhögskoleforskning. Alla webinar sänds live på webben på utsatta tider. Allt du behöver är en dator, surfplatta eller mobiltelefon med internetuppkoppling.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20