• 23 augusti 2017

Stort intresse för utbildningar till lärarassistent

Intresset för lärarassistentutbildning på folkhögskola är mycket stort. I höst får upp emot 130 personer möjligheten att gå lärarassistentutbildning på folkhögskola. "Lärarassistent innebär att låta pedagogerna sköta undervisningen, medan lärarassistenten sköter andra typer av arbetsuppgifter för att avlasta lärarna", säger läraren Nina Morgin.
  • 21 augusti 2017

Folkbildare möter forskare på Folkbildningens forskningsdag 2017

"Den reflekterande folkbildaren i en ny omvärld" är temat för Folkbildningens forskningsdag som äger rum onsdagen den 20 september 2017 i Stockholm. Dagen riktar sig framför allt till verksamma inom folkbildningen men konferensen är öppen för alla.
  • 28 juni 2017

Inte för sent att söka höstens kurser

Missade du att söka till höstens kurser på Sveriges folkhögskolor? Eller hann sista ansökningsdatum passera innan du insåg att det är det här du borde göra? Misströsta inte, för än är det inte för sent att söka till en del av höstens folkhögskolekurser.
  • 27 juni 2017

Inflyttningsmingel hos Sveriges folkhögskolor

I detta filmklipp kan du se de nya lokalerna som folkhögskolornas organisationer delar på under namnet Sveriges folkhögskolor.
  • 15 juni 2017

Ny gemensam satsning på Sveriges folkhögskolor

I nya lokaler och med en ny webbplats gör Sveriges folkhögskolor en gemensam satsning på utbildningsformen folkhögskola, med en nyskapande syn på kunskap och bildning.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11