Aktuellt

 • 25 mars 2020

  Tips för folkhögskolans kommunikationsarbete i coronatider

  För sammanhållningen på skolan är det viktigare än någonsin att fortsätta uppdatera i alla kanaler. Här samlar vi tips och inspiration för att få kommunikationsarbetet på folkhögskola att fortgå i coronatider.
 • 27 november 2019

  Material från folkhögskolornas kommunikationskonferens

  Den 17-18 oktober samlades ett 80-tal kommunikatörer från landets folkhögskolor för att diskutera kommunikation och marknadsföring. Konferensen ägde rum på Karlskoga folkhögskola. Nedan hittar du allt material från konferensen.
 • 15 oktober 2019

  Dags att mata in kurser på folkhögskola.nu

  Den 29 november är sista dag att mata in kurser på folkhögskola.nu. Dels de kurser som ska publiceras i sommarkurskatalogen men även övriga kurser som ges under 2020.
 • 6 september 2019

  Folkhögskolornas Kommunikationskonferens

  Välkommen till årets Kommunikationskonferens den 17-18 oktober på Karlskoga folkhögskola. Under konferensen blandas erfarenhetsutbyte med externa talare. Dessutom finns möjlighet att välja ett av fyra seminarier för att fördjupa sig inom ett visst område.
 • 3 juni 2019

  Inför lanseringen av nya skoladmin

  Den 17 juni lanserar vi nya skoladmin. För att möjliggöra detta kommer det mellan den 10-16 juni inte gå att göra några uppdateringar på din skolas sidor på folkhögskola.nu. Här nedan finner du även information och manualer för att komma igång med EpiServer.
1 2 3 4