Aktuellt

 • 6 september 2020

  Folkhögskolornas Kommunikationskonferens

  Välkommen till årets Kommunikationskonferens den 17-18 oktober på Karlskoga folkhögskola. Under konferensen blandas erfarenhetsutbyte med externa talare. Dessutom finns möjlighet att välja ett av fyra seminarier för att fördjupa sig inom ett visst område.
 • 3 juni 2020

  Inför lanseringen av nya skoladmin

  Den 17 juni lanserar vi nya skoladmin. För att möjliggöra detta kommer det mellan den 10-16 juni inte gå att göra några uppdateringar på din skolas sidor på folkhögskola.nu. Här nedan finner du även information och manualer för att komma igång med EpiServer.
 • 27 november 2019

  Material från folkhögskolornas kommunikationskonferens

  Den 17-18 oktober samlades ett 80-tal kommunikatörer från landets folkhögskolor för att diskutera kommunikation och marknadsföring. Konferensen ägde rum på Karlskoga folkhögskola. Nedan hittar du allt material från konferensen.
 • 27 november 2019

  Folkhögskola.nu får nytt admingränssnitt

  Under våren har FSO påbörjat en ombyggnation av skoladmin (folkhogskola.nu/admin). Vi har fokuserat på att få ett bättre system, med färre problem för alla användare. Du som administratör kommer få tillgång till EPiServer som är det publiceringsverktyg (CMS) som används för folkhögskola.nu. EPiServer är Sveriges mest använda CMS och även väl etablerat runt om i världen.
 • 27 november 2019

  Ansök om mässbidrag

  FSO vill stödja de folkhögskolor som samarbetar och gör gemensamma marknadsföringsaktiviteter, till exempel deltar på större utbildningsmässor. Det finns ett stort värde i att vi tillsammans marknadsför folkhögskolan som utbildningsform och FSO vill därför även 2019 fördela ett bidrag för att stärka detta arbete.
1 2 3