Enkätverktyget InSurvey

Folkhögskoleenkäten genomförs i enkätverktyget InSurvey. Som folkhögskola erbjuds ni ett eget skolkonto för hantering av enkäter, exempelvis kursutvärderingar eller arbetsmiljöenkäter.
Uppdaterad: 30 januari 2024

Anmäl skolkonto

Om du och din skola vill anmäla ett skolkonto fortsätter ni till anmälningsformuläret. Vid frågor hör av dig till enkat@sverigesfolkhogskolor.se

Erbjudande om eget skolkonto i enkätverktyget!

Ett skolkonto i InSurvey ger er möjlighet att sätta upp obegränsat antal administratörer, vilka loggar in med egna användaruppgifter. Det är möjligt att koppla till användarens Azure AD för säker inloggning. Det är även möjligt att bygga team av administratörer inom och mellan skolor, exempelvis för att dela och samarbeta kring gemensamma enkätutskick. Det här ger även möjligheten att insynsskydda exempelvis en arbetsmiljöenkät.

För de folkhögskolor som deltar i Folkhögskoleenkäten kan man sätta upp ett eget skolkonto för 1000 kr per år (då ingår administrationsavgiften för Folkhögskoleenkäten på 500 kr). För folkhögskolor som inte deltar i Folkhögskoleenkäten men vill ha ett skolkonto är priset 5000 kr.

Vid uppsättningen av eget skolkonto kommer InSurvey (Cloud Connected Sweden AB) skriva ett personuppgiftsbiträdesavtal mellan er och dem. Fakturering kommer att ske från Sveriges folkhögskolor.

 

Vad gäller om man "bara" vill göra en hängenkät?

Ni behöver sätta upp ett eget skolkonto för att kunna hänga på egna frågor till Folkhögskoleenkäten, i en så kallad hängenköt. Skolkonto kostar 1000 kr/år och i den kostnaden ingår administrationsavgiften på 500 kr. Gå vidare till anmälningsformuläret för att skapa skolkonto.

Anmälningsformulär för att skapa eget skolkonto.