Teknisk & digital vaktmästare till Skeppsholmens folkhögskola

Vi söker dig, positiva handlingskraftiga vaktmästare, som är både praktisk & teknisk och med goda digitala kunskaper. Ansök senast den 30 augusti.
Uppdaterad: 29 juni 2020

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid/Deltid (80 - 100%)
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetslivserfarenhet: Skolvaktmästare 1-2 års erfarenhet (Krav)
Tillträde: 2020-10-01

Din profil

Vi söker dig positiva handlingskraftiga vaktmästare som är både praktisk & teknisk och med goda digitala kunskaper. Du är lösningsinriktad, flexibel, kreativ och lätt att samarbeta med. Du är en god organisatör, kan prioritera och får saker gjorda. Du har en nyckelfunktion på skolan med varierande och stimulerande uppgifter.

Du trivs i en kreativ miljö med högt i tak med deltagare och personal.

Om skolan

Skeppsholmens folkhögskola är en inspirerande plats för vuxna som vill studera. Här möts varje människa utifrån sina förutsättningar, oavsett om man vill läsa in behörighet på den Allmänna kursen eller fördjupa sig i ett specialintresse på Skriv- Musik- eller Båtbyggarkursen. Etableringskursen riktar sig till nyanlända. SMF – studiemotiverande folkhögskolekurs – är för den som vill komma igång med studier.

Skolan ligger centralt mitt i Stockholm, på den vackra ön Skeppsholmen. Nyckelord för oss är kunskap, delaktighet och reflektion. Vi tror på lärande i en öppen, nyfiken miljö där man möter varandra med ömsesidig respekt. Skeppsholmens folkhögskola är en skola med c:a 200 deltagare på heltidskurserna.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV. Ansök senast den 30 augusti. Ange referens Vaktmästare i din ansökan. Mejla din ansökan till ansokan@skeppsholmensfolkhogskola.se.

Vi undanber oss vänligen sms och telefonsamtal rörande tjänsten.

https://skeppsholmensfolkhogskola.se/