Sundbybergs folkhögskola söker Verksamhetssamordnare

Sundbybergs folkhögskola söker en Verksamhetssamordnare på 100%, med erfarenhet av att arbeta administrativt på folkhögskola och/eller i ledningsfunktion på folkhögskola. Ansök senast den 15 januari 2022.
Uppdaterad: 24 november 2021

Om jobbet

Som verksamhetssamordnare innebär det att du, i nära samarbete med skolans rektor, har övergripande ansvar för samordning av den dagliga löpande verksamheten. Dagligdags har du kontakt med våra deltagare, lärare och externa samarbetspartner där du förväntas kunna möta dem med god “serviceanda”. Vi värdesätter om du har förmågan och viljan till utveckling, har god samarbetsförmåga, är innovativ, noggrann, tydlig och kommunikativ.

Efterfrågade kvalifikationer

• Erfarenhet av folkhögskola och folkbildning
  • Erfarenhet av administrationsarbete inklusive marknadsföring
  • Kompetens i ekonomiska, fastighets- och/eller IT-frågor

• Personaladministration som gäller tjänstefördelning, schemaläggning.
  • Du har ett delegerat arbetsmiljöansvar med särskilt fokus på lokalfrågor som brandskyddsarbetet, skolsäkerhet, koordinering av IT-service och inköp.
  • Samordning av marknadsföring i samarbete med skolans personal och externa samarbetspartner.
  • Samordning av praktikplatser tillsammans med samarbetspartner, deltagare och lärare.
  • Du ingår i olika arbetsgrupper och representerar oss i olika projekt- och nätverksgrupper i närsamhället.
  • Har du dessutom erfarenhet av att söka projektmedel och driva uppdragsutbildningar så är det meriterande.

Anställningsvillkor

• Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, semestertjänst och vi tillämpar sex månaders provanställning. Kollektivavtal finns.
  • Tillträde efter överenskommelse under våren 2022

Du är välkommen att skicka din ansökan till oss så snart som möjligt och senast
den 15 Januari 2022. Ansökan skickas till marc.harding@sundbyberg.fhsk.se.

Ansökan ska innehålla meritförteckning och personligt brev.

Under ansökningstiden kommer vi löpande att kalla till intervjuer.

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till rektor Marc Harding, på telefon 073-7806039.

Facklig representant: Nadine Gaib, nadine.gaib@sundbyberg.fhsk.se.

Om Sundbybergs folkhögskola

Sundbybergs folkhögskola ligger i Rissne, Sundbyberg ca 20 minuter från Stockholms centrum. Sundbybergs folkhögskola är en mötesplats för människor från olika kulturer med olika erfarenheter och bakgrund. Erfarenhetsutbyte, ökad förståelse och respekt mellan människor är särskilt viktigt för oss.

Sundbybergs folkhögskola har sina lokaler i ett äldre hus med folkhögskoleanda. Här finns ett stort bibliotek och en ateljé för kreativa aktiviteter. Skolan har en interkulturell, humanistisk och skapande inriktning.

Sundbybergs folkhögskola har ca 270 deltagare. Vi är politiskt, religiöst och fackligt obundna, vår huvudman är Folkuniversitetet. Mer information på Sundbybergsfolkhogskola.se.