Skoladministratör till Folkhögskolan Skurup och Fridhem

Folkhögskolan Skurup och Fridhem i Malmö förstärker nu sin skoladministration med ytterligare en tjänst - en skoladministratör med ekonomiskt ansvar. Ansök senast den 16 oktober.
Uppdaterad: 31 augusti 2020

I Malmös kulturtäta stadsdel Sofielund växer sig ett folkbildningscentrum fram, där Folkhögskolan Skurup och Fridhem utgör en viktig del. Hos oss har du möjlighet att vara del av en skola i framfart och utveckling. I rollen som skoladministratör med ekonomiskt ansvar har du en bärande roll i skolans organisation.

Skoladministratör med ekonomiskt ansvar

Arbetet som skoladministratör innebär att du sköter all administration kring skolans studerande; likt kursregistreringar, schema, listor, intyg och rapporter. Det innefattar även administrativ service till personalen. En del av tjänsten innebär också att jobba med ekonomi, budget- och resultatrapporter samt faktura- och kvittohantering. I ditt arbete med ekonomi kommer du samarbeta med ekonomerna på skolans olika enheter.

Skoladministratören hjälper våra deltagare med kommunikationen till myndigheter såsom CSN, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Har du arbetat i eller med dessa myndigheter är det ett plus. En viktigt del i ditt arbete är också att ta del i att utveckla skolans administrativa organisation och vara en del av uppbyggnaden och utvecklandet av skoladministrationen.

Din profil

Vi söker dig som har lätt för att lära och är noggrann. Du trivs när du får ta ansvar och vill vara delaktig i processen att bygga upp vår verksamhet. Vi sätter stort värde på god kommunikativ förmåga. Arbetet kräver god datorvana och att du är serviceinriktad. Du behöver vara självgående och få saker gjorda. Du värdesätter struktur och har förmåga att skapa och förbättra strukturer. Ibland händer mycket på samma gång och då behöver du kunna förhålla dig till det och strukturera om och prioritera i ditt arbete.

Krav är högskoleutbildning inom relevant område.

Vi söker dig!

• Relevant högskoleutbildning
  • Erfarenhet av administrativt arbete
  • Erfarenhet av arbete med budget och ekonomi
  • God datorvana
  • Strukturerad
  • Serviceminded
  • Kan uttrycka dig väl i skrift och tal

Ansökan

Ansök senast 16 oktober. Mejla din ansökan till infomalmo@fridhemsfolkhogskola.se.

Johan Appelqvist, Verksamhetschef
johan.appelqvist@fridhemsfolkhogskola.se

Läs mer om verksamheten här: http://www.skurupfridhem.se