SFI-lärare sökes till Tornedalens folkhögskola

Tornedalens folkhögskola söker en folkhögskolelärare i Svenska som andraspråk. Du kommer att arbeta med undervisning på SFI (utbildning i svenska för invandrare) samt kursen Svensk språk och kultur. Ansök senast den 30 juni.
Uppdaterad: 19 maj 2020

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetslivserfarenhet: Ingen arbetslivserfarenhet krävs
Utbildning, meriterande: Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Pedagogik och lärarutbildning.

Om jobbet

Du undervisar i det svenska språket med kursplanen som riktvärde och har ansvar för en grupp elever. Uppdraget innebär mycket samarbete med lärare och andra berörda aktörer.

Du är även mentor och deltar i folkhögskolans övriga verksamhet såsom temadagar, friluftsdagar, gemensam planering ämnesövergripande undervisning.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så platsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan senast 2020-06-30. Ange referens Lärare i din ansökan. Mejla din ansökan till johan.taavo@tornedalen.se

Om arbetsgivaren

Tornedalens folkhögskola är en folkhögskola i Övertorneå, Norrbotten. Eleverna kommer från Sverige och de nordiska länderna. Utöver olika kurser som allmän kurs, naturguideutbildning, konst- och hantverk, återbruk samt svenska för invandrare, driver skolan även olika samhällsutvecklande projekt. Huvudman är Stiftelsen Tornedalens folkhögskola. http://tornedalen.se