Lärare sökes till Marieborgs folkhögskola

Lärare med kompetens att undervisa i svenska som andraspråk och med intresse för sömnad och textil sökes till Marieborgs folkhögskola i Norrköping.
Uppdaterad: 15 juni 2020

På Marieborgs folkhögskola förstärker vi vårt utbud av kurser i svenska som andraspråk genom att i anslutning till vår högkvalitativa textilutbildning erbjuda en sva-kurs med textil inriktning.

Kursinnehållet är i huvudsak svenska som andraspråk men en avsevärd del handlar om praktiskt arbete med textil och sömnad under handledning av sömnadskunnig personal. Som lärare är du med andra ord i ansvarig för deltagarnas svenskaundervisning men har också möjlighet att arbeta med praktiskt arbete som pedagogiskt verktyg. Tjänsten är en heltidstjänst.

Om arbetsgivaren

Marieborgs folkhögskola drivs av arbetarrörelsen i Östergötland och erbjuder en stor mängd kurser på våra olika enheter runt om i Norrköping. Hos oss arbetar du i en organsation som är känd och förankrad i staden. Vi ser vårt uppdrag som folkhögskola i relation till det samhälle som omger oss och de människor som kommer till oss.

http://www.marieborg.org/

Kontaktperson

För mer information om tjänsten och skolan så kontakta Lisa Flogell, rektor, på 070-328 56 85 eller lisa.flogell@marieborg.org.