Lärare till Klarälvdalens folkhögskola

Klarälvdalens folkhögskola söker en lärare till en ny kurs, Skogsguide. Som lärare på kursen ska du planera kursinnehåll och vara kursansvarig. Ansök senast den 1 oktober.
Uppdaterad: 31 augusti 2020

Arbetsuppgifter

Klarälvdalens folkhögskola söker en lärare till en ny kurs, Skogsguide. Kursen är en del i projektet Skogsliv som har erhållit projektstöd från Europeiska Landsbygdsfonden och medel från Leader genom växtlust Värmland. Kursen berör allt från den skogsfinska historien till den moderna Finnskogskulturen. Som lärare på kursen ska du planera kursinnehåll och vara kursansvarig. Tjänsten innebär många resor till Finnskogsområden.

Projektanställning 2021-02-01 - 2021-10-31.

Kvalifikationer

Du bör ha pedagogisk kompetens, kunskap om allt från den skogsfinska historien till den moderna Finnskogskulturen. Erfarenhet och kontakter inom området är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och kommer att utvärdera detta särskilt under rekryteringsprocessen. Körkort B är ett krav, Du bör ha vana av att arbeta i Office program.

Ansökan

Ansök senast den 1 oktober. Ange referens 65:2020:019 i din ansökan. 

Ansök via arbetsgivarens webbplats > 

Region Värmland arbetar aktivt och strategiskt med jämställdhetsfrågor och vi eftersträvar en jämn könsfördelning på alla nivåer. Vi ser därför gärna sökanden av alla kön.

Om arbetsgivaren

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. 

Region Värmlands arbete utgår alltid från vår värdegrund: För alla i Värmland. Vi är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Region Värmland är en regional utvecklingsorganisation där vi skapar förutsättningar för en jämställd hållbar tillväxt i vår region.

Klarälvdalens folkhögskola inriktar sig på natur, turism och friluftsliv, vård och omsorg allmän kurs och möjlighet att läsa collegeåret. Klarälvdalens folkhögskola strävar efter att vara en skola i framkant, både gällande det pedagogiska förhållningssättet och den tekniska utrustningen. Folkhögskolan ligger i en naturnära miljö vid Klarälvens strand i Stöllet men även i Hagfors, Sunne och Södra Viken.

Arbetsplatsen ligger i kommunen Torsby i Värmlands län.

https://www.regionvarmland.se/ 

Kontakt

Ingela Blomberg, Rektor
010-833 12 17