Lärare till Fritidsledarutbildningen på Härnösands folkhögskola

Härnösands folkhögskola söker nu en lärare till Fritidsledarutbildningen. En 2-årig utbildning som är relativt nystartad och går in på sitt tredje år. Ansök senast 20 september.
Uppdaterad: 8 september 2020

Din profil

Vi söker dig som är väl insatt i yrkesområdet som fritidsledare och är utbildad t ex  beteendevetare, pedagog eller sociolog. Du ska vara van och bekväm med att undervisa. Du kommer att tillsammans i ett arbetslag lära och leda de studerande fram till yrkesexamen som Fritidsledare.

Fritidsledarutbildningen finns bara på folkhögskola vars frihet och arbetssätt ger många möjligheter, både i utbildningen och inför framtiden. Kursplanen följer riktlinjerna för Fritidsledarskolorna, läs här https://fritidsledare.se/.

Har du själv en gång varit deltagare på en folkhögskola, vet du att det är en viktig och värdefull tid och plats. Vill du vara med och bidra med förutsättningar och engagemang för dagens kursdeltagare är du välkommen att söka. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Besök gärna hfs.se, Facebook och Instagram för att det ta del skolans verksamhet.

Omfattning: 70-100 %, tillsvidaretjänst.
Tillträde: 1 november eller enligt överenskommelse.
Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Om skolan

Härnösands folkhögskola har Equmeniakyrkan och Equmenia som huvudman och är en av huvudmannens fem skolor. Visionen för Härnösands folkhögskola är ”en bättre och försonad värld” och uppdraget är att vi ska ge människor tillgång till förutsättningar att växa och göra skillnad för sig själva och sina sammanhang. Folkhögskolan är en dynamisk arbetsplats med en mångfald av utbildningar med bredd och spets där det händer mycket.

Välkommen med din ansökan.

Skicka din ansökan till e-post: jobbansokan@hfs.se

Ansök senast 20 september.

Rektor Ola Bojestig
ola.bojestig@hfs.se