Lärare till Eskilstuna folkhögskola

Vi söker lärare med inriktning på matematik. En rad ämneskombinationer kan förekomma beroende på individuella kompetenser. Du har folkhögskollärarexamen, lärarexamen eller motsvarande förvärvade kunskaper och erfarenheter.
Uppdaterad: 9 juni 2021

Vill du bidra till vår vision att ”Vidga vyer och väcka engagemang"?

Om oss

Eskilstuna folkhögskola är en dagfolkhögskola, som genom sitt läge i ett kulturhistoriskt område mitt i staden, kan erbjuda en stimulerande arbetsmiljö. Skolan har idag ca 350 deltagare, fördelade på allmän kurs, estetiska kurser, Recycle Design – Återbruk, uppdragsutbildningar som vårdintroduktion och etableringskurs samt kurser för studerande med särskilda behov. Region Sörmland är vår huvudman. Se skolans hemsida för mer information www.eskilstunafolkhogskola.nu.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker lärare med inriktning på matematik. En rad ämneskombinationer kan förekomma beroende på individuella kompetenser.

Din kompetens

Du har folkhögskollärarexamen, lärarexamen eller motsvarande förvärvade kunskaper och erfarenheter.

Vi söker dig som:
tycker om att utmana den traditionella synen på lärande och har en kreativ och lösningsfokuserad syn på ditt arbete. Du har hög social kompetens, är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra samt ta eget ansvar. Du har en mycket god administrativ förmåga och är van att arbeta strukturerat och effektivt, samt är intresserad av utvecklingsarbete. Du brinner för folkbildning, kultur och mångfald.

Erfarenhet av distansundervisning är meriterande.

Sörmland är ett län med mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. Ferietjänst. Provanställning 6 månader. Tillträde den 8 augusti 2021.

Kontakt

Information om tjänsten lämnas av:

Studierektor Florence Rambaud
florence.boy.rambaud@regionsormland.se
079-065 63 29

Fackliga kontaktpersoner:

LR Erland Björck, erland.bjorck@regionsormland.se
Lärarförbundet Tobias Ehlin, tobias.ehlin@regionsormland.se

Övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00