Lärare Svenska som andraspråk till Eskilstuna folkhögskola

Vill du bidra till vår vision att ”Vidga vyer och väcka engagemang"? Vi söker dig som tycker om att utmana den traditionella synen på lärande och har en kreativ och lösningsfokuserad syn på ditt arbete. Ansök senast den 16 maj.
Uppdaterad: 7 maj 2021

Dina arbetsuppgifter

Vi söker lärare i svenska som andraspråk till vår utbildning KLIV, (Kvalificerade Legitimationsyrkens Introduktion i Vården) och Vårdintroduktion.

Din kompetens

Du har folkhögskollärarexamen, lärarexamen eller motsvarande förvärvade kunskaper och erfarenheter. Vi söker dig som tycker om att utmana den traditionella synen på lärande och har en kreativ och lösningsfokuserad syn på ditt arbete. Du har stor flexibilitet, förmåga att tänka om och planera med kort varsel.

Din undervisning är individanpassad för deltagare med snabb progression. Du har hög social kompetens, är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra samt ta eget ansvar. Du har en mycket god administrativ förmåga och är van att arbeta strukturerat och effektivt, samt är intresserad av digitalt utvecklingsarbete. Du brinner för folkbildning, kultur och mångfald.

Erfarenhet av distansundervisning är meriterande.

Anställningsform

Flexibla undervisningstider, även kvällstid kan förekomma. Tillsvidareanställning, semestertjänst. Tillträde den 8 augusti 2021.

Kom och jobba hos oss på Eskilstuna folkhögskola i Region Sörmland!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2021-05-16. Intervjuer kan komma att ske löpande. Sök jobbet via denna länk >

Sörmland är ett län med mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Om oss

Eskilstuna folkhögskola är en dagfolkhögskola, som genom sitt läge i ett kulturhistoriskt område mitt i staden, kan erbjuda en stimulerande arbetsmiljö. Skolan har idag ca 350 deltagare, fördelade på allmän kurs, estetiska kurser, Recycle Design – Återbruk, uppdragsutbildningar som vårdintroduktion och etableringskurs samt kurser för studerande med särskilda behov. Region Sörmland är vår huvudman. Se skolans hemsida för mer information www.eskilstunafolkhogskola.nu.

Kontakt

Studierektor Florence Rambaud, florence.boy.rambaud@regionsormland.se, 079-065 63 29.

Kurssamordnare Anna Tunel, anna.tunel@regionsormland.se 070-535 13 61.

Fackliga kontaktpersoner

LR Erland Björck, erland.bjorck@regionsormland.se.
Lärarförbundet Tobias Ehlin, tobias.ehlin@regionsormland.se.
Övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.