Lärare i temastudier, svenska och engelska till Marieborgs folkhögskola

Marieborgs folkhögskola söker lärare för undervisning i våra temakurser på motsvarande gymnasienivå. Ansök snarast dock senast den 7 juli 2022.
Uppdaterad: 23 juni 2022

Tematiska studier har en lång och etablerad tradition på Marieborgs folkhögskola. Vi ser det som det bästa sättet att närma sig ny kunskap och ämnesbehörigheter med en helhetssyn på lärande. Nu söker vi dig som vill arbeta med tematiska studier och som har ämneskunskaper i svenska och engelska.

Om skolan

Marieborgs folkhögskola är en av landets största folkhögskolor med en stor bredd av kurser. Vi verkar både i lokalsamhället och nationellt för att människor ska få möjlighet att skaffa nya erfarenheter, kompetenser och bildning. Den ambitionen har vi för alla våra deltagare, alldeles oavsett kurs. Skolan ser som sin uppgift att bidra till att våra deltagare känner som medborgare som kan påverka, både sitt eget liv och det samhälle de finns i. Marieborgs folkhögskola drivs av arbetarrörelsen i Östergötland.

Om tjänsten

Tjänsten omfattar 100% med start 2022-08-01. På Marieborgs folkhögskola tillämpar vi oss av provanställning i 6 månader. Folkhögskollärarutbildning eller erfarenhet av undervisning på folkhögskola är meriterande.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten kontakta rektor Lisa Flogell 070-3285685 eller lisa.flogell@marieborg.org. För facklig information kontakta Anita Runesdotter, anita.runesdotter@marieborg.org.

Ansök snarast dock senast den 7 juli 2022.

Välkommen med din ansökan!