Klarälvdalens folkhögskola söker lärare i vård och omsorg

Klarälvdalens folkhögskola söker en ny kollega med pedagogisk erfarenhet för att arbeta som lärare på kursen Vård och omsorg. Du bör ha sjuksköterskeutbildning och en bred erfarenhet av vårdyrket. Ansök senast den 30 september.
Uppdaterad: 7 september 2020

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Deltid, 50 %
Tillträde: 2021-01-04

Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Utbildning: Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetslivserfarenhet: Ingen arbetslivserfarenhet krävs
Körkort: B (Krav)

Arbetsuppgifter

Klarälvdalens folkhögskola söker en ny kollega med pedagogisk erfarenhet för att arbeta som lärare på kursen Vård och omsorg. Vi söker dig som har lätt att samarbeta. Utbildningen genomförs på plats i Sunne.

Kvalifikationer

Du bör ha sjuksköterskeutbildning och en bred erfarenhet av vårdyrket. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och kommer att utvärdera detta särskilt under rekryteringsprocessen. Vi ser att du har körkort B samt vana av att arbeta i Office program.

Ansökan

Ansök senast 30 september, ange referens 65:2020:020 i din ansökan. Ansök via arbetsgivarens webbplats >

Region Värmland arbetar aktivt och strategiskt med jämställdhetsfrågor och vi eftersträvar en jämn könsfördelning på alla nivåer. Vi ser därför gärna sökanden av alla kön.

Om arbetsgivaren

Klarälvdalens folkhögskola inriktar sig på natur, turism och friluftsliv, vård och omsorg allmän kurs och möjlighet att läsa collegeåret. Klarälvdalens folkhögskola strävar efter att vara en skola i framkant, både gällande det pedagogiska förhållningssättet och den tekniska utrustningen. Folkhögskolan ligger i en naturnära miljö vid Klarälvens strand i Stöllet men även i Hagfors, Sunne och Södra Viken.

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Region Värmlands arbete utgår alltid från vår värdegrund: För alla i Värmland. Vi är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Region Värmland är en regional utvecklingsorganisation där vi skapar förutsättningar för en jämställd hållbar tillväxt i vår region.

Det är självklart för alla medarbetare på Region Värmland att bemöta alla respektfullt, motverka diskriminering och arbeta integrerat med jämställdhets- och jämlikhetsfrågor. Vi värdesätter mångfald och arbetar för att vår arbetsplats kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där varje medarbetares individuella förutsättningar och kompetens tas tillvara.

Lisa Carlsson, Biträdande rektor

Facklig företrädare nås via växeln 010-831 50 00