Karlskoga folkhögskola söker lärare till fritidsledarutbildning

Karlskoga folkhögskola söker en engagerad lärare till fritidsledarutbildningarna. Tillsvidaretjänst på 75-100 procent. Tillträde i augusti. Ansök senast 19 mars.
Uppdaterad: 8 februari 2021

Kvalifikationer

Du är utbildad grundskole- eller gymnasielärare med stort intresse för pedagogik och ledarskap. Du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomars fria tid. Vi ser gärna sökande med folkhögskollärarexamen. Kännedom om vår huvudman, folkhögskola och friluftsliv är meriterande.

Egenskaper

Du har en god förmåga att bemöta människor väl som har olika bakgrund, olika kulturella erfarenheter och ibland behov av särskilt stöd. Du är en person som sätter individens trygghet och respekt i centrum för lärandet. Du tror på varje människas möjlighet till växande och du har förmåga att handleda och inspirera våra studerande.Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och vilja att arbeta innovativt i team samt att du delar huvudmans grundläggande värderingar.

Anställningsform

Tillsvidare, tjänstgöringsgrad: 75-100 %, ferietjänst.

Provanställning i sex månader.

Tillträdesdatum: 9 augusti 2021.

Märk ansökan: ”Lärartjänst fritidsledarutbildningarna ht2021”

Ansökan (CV samt personligt brev) mailas till: brittmarie.danielson@karlskogafhs.se

Sista ansökningsdag: 2020-03-19

Frågor?

Rektor: Elaine Lindblom 0586 – 646 01, 070–634 65 85,

Fritidsledarutbildningarna: Fredrik Lindeström, 070-663 18 81.

HR-ansvarig: Brittmarie Danielson 0586-646 05, 073-200 09 21.

Facklig representant: Mattias Kindberg 070-547 86 32.

Om Karlskoga folkhögskola

Karlskoga folkhögskola är en rörelsefolkhögskola med Equmeniakyrkan och ungdomsorganisationen Equmenia som huvudmän. Under ett läsår möter vi 350 studerande i ett brett utbud av kurser. Här möts människor från olika delar av världen och i olika åldrar. På vår skola finns möjligheter till internatboende. Vi har restaurang, vandrarhem och bedriver en omfattande kurs- och konferensverksamhet. Våra ledord i all verksamhet är MÖTEN, MOD OCH MÖJLIGHETER!

Vi vill ge våra studerande mod att våga förändra och se nya möjligheter. I möten skapar vi en skola och en arbetsplats där både studerande och personal är delaktiga, viktiga och inkluderande. Vill DU vara med på vår resa? Välkommen med din ansökan!

Se vidare www.karlskogafolkhogskola.se