Informationsansvarig / kommunikatör till Munka folkhögskola

Munka folkhögskola söker nu en informationsansvarig/kommunikatör som vill vara vårt ansikte utåt - både internt och externt samt digitalt. För besökare, personal och kursdeltagare kommer du att vara en viktig medelpunkt i vardagen. Ansök senast den 31 maj.
Uppdaterad: 7 maj 2021

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Tjänstgöringsgrad: 75-100 %
Arbetslivserfarenhet: Informatör/Kommunikatör - 2-4 års erfarenhet (Meriterande)
Utbildning: Eftergymnasial utbildning två år eller längre (Meriterande)
Språk: Svenska, Engelska (Krav)
Körkort: B - Egen bil krävs (Krav)
Tillträde: 2 augusti 2021 eller enligt överenskommelse.

Om jobbet

Vi söker dig som vill vara vårt ansikte utåt - både internt och externt samt digitalt. För besökare, personal och kursdeltagare kommer du att vara en viktig medelpunkt i vardagen. Du är lyhörd och serviceinriktad, med ett gott öga för det ”lilla extra” och du bidrar till ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö genom din sociala kompetens och ditt relationsskapande.

Du är trygg även i din digitala kompetens och känner dig bekväm i att administrera och systematisera arbetsuppgifter. Du har goda språkkunskaper skriftligt och muntligt, framförallt i svenska och engelska, även om andra språk är meriterande.

Tjänsten innebär arbete med skolans hemsida och sociala medier, varför du är van att arbeta med dessa forum. Det är också en fördel om du innehar erfarenhet av att söka medel för projekt och bidrag. Erfarenhet av marknadsföringsarbete är meriterande.

Du kommer att vara ett viktigt stöd till ledningen, varför ledningsperspektiv och ansvarskänsla för helheten är naturligt för dig. Vid valet av person för jobbet kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet av och kunskap om folkhögskoleformen är meriterande.

Arbetsuppgifter:

  • Arbete med skoladministration
  • Söka medel för projekt och bidrag
  • Arbeta med skolans sociala medier och hemsida
  • Marknadsföring
  • Handha nycklar och rumstilldelning på internatet
  • mm.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 31 maj, men eftersom vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång är du välkommen med din ansökan omgående.

Ange referens Kommunikatör i din ansökan. Mejla din ansökan till ledigajobb@munkafolkhogskola.se.

Om arbetsgivaren

Anrika Munka folkhögskola ligger sedan mer än 100 år i Munka Ljungby, 8 km öster om Ängelholm i det vackra Nordvästskåne. Skolans vision Folkbildning för framtiden - möten och möjligheter tillsammans utgör bakgrunden i vår verksamhet. Våra tankar och beslut präglas av viljan att skapa god folkbildning och av tron på värdet i mötet människor emellan.

Vi har 250 långkursdeltagare fördelade på skolan i Munka Ljungby och filialen i Perstorp. I Munka Ljungby erbjuder vi internat med ett 40-tal platser för dem som vill bo på skolan under läsåret. Långkursverksamheten omfattar Allmän kurs, Hälsocoachutbildning, Konstskola, Fotoskola, Akademi 55+ samt Lärarassistentutbildning på distans. Munka folkhögskola erbjuder också kortare sommarkurser och kvällskurser inom vår profil, samt uppdragsutbildningar i samarbete med Arbetsförmedlingen.

Vi är en dynamisk arbetsgivare och skapar ständigt nya möjligheter för våra anställda att utvecklas och vara en del av skolans utveckling. Huvudman är den ideella föreningen Nordvästra Skånes folkhögskola, partipolitiskt och religiöst obunden.

Kontakt

Helena Esbjörnsson, rektor
rektor@munkafolkhogskola.se
0431-43 20 10
072-538 06 20

Facklig kontaktperson

Emelie Lennung
emelie.lennung@munkafolkhogskola.se
072-538 22 72