Handledare till Eskilstuna folkhögskola

Vill du bidra till vår vision att ”Vidga vyer och väcka engagemang"? Vi söker dig som är en engagerad medarbetare som brinner för att stödja och coacha unga vuxna och vuxna att utvecklas och förbereda sig för framtiden. Sök senast den 16 maj.
Uppdaterad: 7 maj 2021

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en engagerad medarbetare som brinner för att stödja och coacha unga vuxna och vuxna att utvecklas och förbereda sig för framtiden.

Studiemotiverande folkhögskolekurs (SMF) är en tre månader lång utbildning för personer som är är inskrivna på Arbetsförmedlingen samt saknar fullständiga betyg från grund- eller gymnasieskolan. Syftet med denna inspirationskurs är att deltagaren ska kunna gå vidare till studier, praktik eller kanske till jobb genom att arbeta med frågor som ligger deltagaren nära samt sina framtida mål.

Din kompetens

Du har erfarenhet av att arbeta med att motivera, inspirera och stödja unga vuxna och vuxna.

Du har en kreativ och lösningsfokuserad syn på ditt arbete. Du har stor flexibilitet, förmåga att tänka om och planera med kort varsel. Du har hög social kompetens, är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra samt ta eget ansvar. Du har en mycket god administrativ förmåga
och är van att arbeta strukturerat och effektivt, samt är intresserad av digitalt utvecklingsarbete. Du brinner för folkbildning, kultur och mångfald.

Erfarenhet av distansundervisning, körkort och tillgång till bil är meriterande.

Anställningsform

Projektanställning 1 år, semestertjänst. Tillträde den 8 augusti 2021.

Ansökan

Kom och jobba hos oss på Eskilstuna Folkhögskola, region Sörmland!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2021-05-16. Intervjuer kan komma att ske löpande. Sök jobbet via denna länk >

Sörmland är ett län med mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Om oss

Eskilstuna folkhögskola är en dagfolkhögskola, som genom sitt läge i ett kulturhistoriskt område mitt i staden, kan erbjuda en stimulerande arbetsmiljö. Skolan har idag ca 350 deltagare, fördelade på allmän kurs, estetiska kurser, Recycle Design – Återbruk, uppdragsutbildningar som vårdintroduktion och etableringskurs samt kurser för studerande med särskilda behov. Region Sörmland är vår huvudman. Se skolans hemsida för mer information www.eskilstunafolkhogskola.nu.

Kontakt

Studierektor Florence Rambaud, florence.boy.rambaud@regionsormland.se, 079-065 63 29.

Kurssamordnare Vesa Sandström, vesa.sandstrom@eskilstunafolkhogskola.nu, 072-853 07 80.

Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.