Eslövs folkhögskola söker lärare

Eslövs folkhögskola söker lärare i beteendevetenskapliga ämnen. Vi vill att du har en pedagogisk högskoleexamen, t ex lärarutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Ansök senast den 30 september.
Uppdaterad: 7 september 2020

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Deltid (60%)
Varaktighet: 3 - 6 månader
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Din profil

Du brinner för att arbeta med människor, tillsammans med människor. Som lärare på Eslövs folkhögskola möter du en mångfald av kursdeltagare med olika erfarenheter, behov och utmaningar. I ditt arbete präglas du därför av ett öppet sinne och en stor kreativitet. Du är entusiastisk, nyfiken och engagerad i ditt arbete. Du tycker om att samarbeta över gränser och ser med glädje på att utveckla nya tillvägagångssätt.

Vi vill att du har en pedagogisk högskoleexamen, tex lärarutbildning, eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Stor vikt läggs också vid personlig lämplighet.

Dina arbetsuppgifter

Till grund för ditt arbete ligger alltid folkhögskolans intressen och dess grundläggande värderingar och mål. Att arbeta på folkhögskola innebär att arbeta tillsammans med kollegor från skolans samtliga verksamheter

Dina ansvarsområden:

  • Undervisning i kursen ”Etik, moral och mänskliga rättigheter” på vår YH-utbildning till behandlingspedagog
  • Undervisning i ämnet psykologi på folkhögskolans allmänna kurs samt på skolans högskoleförberedande beteendevetenskapliga utbildning.

Kvalifikationer

Du har en högskoleexamen, gärna lärarutbildning eller annan utbildning inom samhällsvetenskap/beteendevetenskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med vuxenutbildning och/eller erfarenheter inom socialt arbete.

Ansökan

Ansök senast 30 september. Mejla din ansökan till info@eslovsfhsk.se. Ansökningar behandlas löpande.

Arbetsgivare

Arbetsgivare är Ideella Föreningen Eslövs Folkhögskola, http://www.eslovsfhsk.se.