Biskops Arnö söker ekonomiadministratör

Biskops Arnö folkhögskola har en bred verksamhet, men med båda fötterna i folkbildningen. Vi bedriver folkhögskola, yrkeshögskola, nordisk seminarieverksamhet, kursgård, B&B och vandrarhem. På sommaren har vi egen kortkurs- och seminarieverksamhet, och vi hyr också ut till fest och bröllop.
Uppdaterad: 16 september 2021

Att arbeta på Biskops Arnö innebär att du ingår i ett team, vi måste hjälpas åt för att få verksamheten att fungera på bästa sätt. Vi söker dig som har ett intresse av, och kunskap om, utbildning i allmänhet och folkhögskola/yrkeshögskola i synnerhet. Vi söker dig med ekonomiutbildning och gedigen erfarenhet av att arbeta med lön och ekonomiadministration. Har du arbetat på annan folkhögskola och har kunskap om folkbildning och de datasystem vi använder är det meriterande. Förutom att vara en del i verksamhetens helhet ingår i arbetsuppgifterna bland annat

  • Statistik och rapportering till SCB och CSN
  • All lönehantering inkluderande rapporter till SCB och Skatteverket, tjänstepensionsredovisning och skattedeklaration.
  • Fakturering, kund- och leverantörsreskontra.

Tjänsten är på 100%, tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Lön enligt överenskommelse, ange löneanspråk i ansökan.

Tillträde 1 mars 2022. Du kommer att arbeta tillsammans med nuvarande ekonomiadministratör under den första månaden, för att göra övergången så smidig som möjlig.

Har du frågor på tjänsten hör av dig till rektor Mats Lundborg, 0171-82671, eller till kontorschef Linda Hägglund, 0171-82674.

Ansökan senast 15 oktober till

Stiftelsen Nordens Biskops Arnö

Biskopsarnövägen 30

746 93 Bålsta

Eller till info@biskopsarno.se

Märk ansökan med ”Ekonomiadministratör”.