Webbinarium 30 aug

Projektet Moves: Utlandspraktik för unga som varken arbetar eller studerar

Välkommen till en webbsändning för projektet Moves - Utlandspraktik för unga som varken arbetar eller studerar. Syftet är att ni ska få lära er mer om projektet, få inspiration och möjlighet att lyssna på tidigare deltagare och projektets utvärderare.
Uppdaterad: 19 maj 2021

Information om projektet Moves

Målgrupp:

Personal på folkhögskola

Tid:

Måndag den 30 augusti kl 13.00-15.00.

Plats:

Anmälan:

Anmäl dig senast 23 augusti. Sändningen kan ses i två veckor efter sändningsdatum.

Inbjudan och program

Ladda ner inbjudan och program här >

Målgrupp

Webbsändningen vänder sig till alla som är involverade i Moves eller har intresse av projektet.

Om projektet

Sveriges Kommuner och Regioner driver sedan den 1 december 2019 projektet Moves som finansieras av Svenska ESF-rådet. Moves står för ”Mobility Offering Valuable Experience for Swedish Youth" och pågår till den 30 september 2022.

Syftet är att unga som står särskilt långt ifrån arbetsmarknaden och har gjort det under längre tid, exempelvis på grund av ohälsa, ska få hjälp att bryta med en negativ social kontext och få nya utmaningar.

Projektet drivs tillsammans med Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, Stiftelsen Activa, Furuboda folkhögskola, AB Företagsutveckling i Lund, Sjuhärads samordningsförbund, Sundbyberg folkhögskola och Sunderby folkhögskola.

Läs mer om projektet här >

Rebecka Herdevall, rebecka.herdevall@skr.se
Johanna Kreicbergs, johanna.kreicbergs@skr.se
Projektledare Moves