Seminarium 25-26 sep

Best of #ViMåstePrata på Bokmässan!

Vi samlar några av våra främsta demokratitalare för dubbla seminarier på Bokmässan. Nio röster och perspektiv på demokrati.
Uppdaterad: 31 augusti 2021

Målgrupp:

Allmänheten

Tid:

25-26 september 2021

Plats:

Bokmässan i Göteborg och online

Best of #ViMåstePrata på Bokmässan!

Vi talar om utanförskap och inkludering, om yttrandefrihet, om demokratins kris, om digitaliseringens möjligheter och om behovet av folkbildningsmässiga samtal i en tid av polarisering.

25 september kl 10.30
3 starka röster om demokrati - #ViMåstePrata
Detta seminarium finns att se gratis i efterhand från den 30 oktober. Här är länken.

Medverkande: Lisa Pelling, journalist, debattör - Madeleine Opira, jurist, social entreprenör - Jesper Bengtsson, ordförande Svenska Pen

Moderatorer: David Samuelsson, generalsekreterare Studieförbunden och Ambika Hansell Ek, handläggare Sveriges folkhögskolor.

26 september kl 12.00
6 starka röster om demokrati - #ViMåstePrata
Vårt långa seminarium går att se gratis via nätet. Här är länken.

- Sofia Näsström & Lars Trägårdh om “Demokratins spelplan”
- Minna Dennert och Carl Heath om ”Digitala möjligheter”
- Lena Posner-Körösi, Kattis Ahlström om “Demokratiska samtal”

Moderatorer: David Samuelsson, generalsekreterare, Studieförbunden och Ambika Hansell Ek, handläggare Sveriges folkhögskolor