Webbinarium

Informationsträff om metoden Jag-vi-världen

Är du nyfiken på metoden Jag-vi-världen? Metoden utforskar olika sätt att arbeta med de globala målen tillsammans med deltagare i folkhögskolan. Välkommen på en informationsträff där du får veta mer om möjligheten att arbeta med metoden Jag-vi-världen och kanske bli fortbildare i framtiden.
Uppdaterad: 9 november 2022

Arvsfondsprojektet Min story - Vår Agenda har utvecklat en metod för att stärka deltagares engagemang och utforska olika sätt att arbeta med de globala målen kopplat till deltagarnas egna berättelser.

Under våren 2023 kommer det att genomföras en fortbildning i metoden. Fortbildningen riktar sig särskilt till dig som vill använda metoden i undervisningen, men även till er som vill vara med och sprida metoden vidare till andra.

Den 24 november bjuder projektet in till en digital informationträff där du kan få veta mer om metoden och om möjligheten att i framtiden vara fortbildare som sprider metoden vidare.

Läs mer om projektet på vår projektblogg eller följ oss på Instagram: @minstory_varagenda

Vid frågor, kontakta Elin Bonnier, projektledare för Min Story - Vår agenda: elin.bonnier@sverigesfolkhogskolor.se