Möte 6-7 okt

Alumnträff för Rektorsutbildningen vid Karlstad universitet

Rektorsutbildningen vid Karlstads universitet har härmed glädjen att bjuda in dig till alumnträff. Detta är en inbjudan till dig som gått Rektorsutbildningen för folkhögskola och kulturskola via Karlstads universitet mellan åren 2016-2021. Vi kommer att återses i Sigtunastiftelsens lokaler.
Uppdaterad: 11 februari 2022

Alumnträff för Rektorsutbildningen vid Karlstad universitet

Målgrupp:

Bitr. Rektorer, Rektorer

Tid:

6-7 oktober 2022

Plats:

Sigtunastiftelsen

Anmälan:

Anmäl dig senast den 1 september 2022.

Välkommen till alumnträff hos Sigtunastiftelsen 6-7 oktober 2022!

Läs mer på Karlstads universitets webbplats >

Meningsfullt samarbete

Vad kännetecknar ett samarbete som verkligen är meningsfullt? Under alumndagarna kommer vi bl.a. att inspirera och skapa förutsättningar för ett rikt erfarenhetsutbyte på detta tema. Likaså ges möjlighet till spänstigt nätverkande och återseende av tidigare kurskollegor.

Skolförbättring bygger på tanken om klokt samarbete medarbetare emellan. Rektors uppgift är att organisera och stimulera detta! Som en förberedelse inför ett kreativt erfarenhetsutbyte föreslår vi att du tar med dig exempel ur din egen erfarenhet på en eller två händelser/situationer som på djupet har påverkat dig i ditt sätt att se på samarbete. Skriv ned detta exempel på en halv A4 och ta med!

Vid frågor om programmet:
Lars Svedberg, lars.svedberg@kau.se

Vid frågor om anmälan och boende:
Petra Wall, petra.wall@kau.se

Karlstad universitet, www.kau.se

Vad betyder alumn?
Alumn kommer av latinets "alumnus" som betyder lärjunge eller skyddsling. Ursprunget är latinets "alere" som betyder uppföda eller fostra, men i dag används ordet synonymt med tidigare kursdeltagare/student.