• Sök

Talande Webb via Funka

Talande Webb är ett hjälpmedel som gör webbplatsen tillgänglig för alla som har svårt att läsa text av olika anledningar. Folkhögskolorna erbjuds ett kampanjpris för tjänsten.
Uppdaterad: 14 november 2018

Folkhögskolornas serviceorganisation (FSO) har valt att ansluta sina webbplatser till Talande Webb. Leverantören Funka erbjuder därför ett kampanjpris för alla folkhögskolor:

För 9 000 kr/år, plus moms, får ni er folkhögskolas webbplats ansluten till Talande Webb, förutsatt att skolan ansluter sig för minst 2 år. Ordinarie pris för en skola är 19 995 kr/år plus moms.

Erbjudandet gäller till den 31 december 2019.

Om Talande Webb

Talande Webb är ett hjälpmedel som gör att webben talar och är det mest spridda uppläsande hjälpmedlet som är gratis för användaren, inte bara i Sverige utan även i många andra länder. Det är ett riktigt hjälpmedel som skiljer sig från enkla lyssnafunktioner på flera sätt. Med Talande Webb kan användaren själv välja vilket lässtöd han eller hon behöver.

Mer information och beställning

För mer information och beställning av Talande Webb kontakta Peter Pettersson på Funka, 08-555 770 74, Peter.Pettersson@funka.com.

Mer information om Talande Webb: http://www.funka.com/vi-erbjuder/webbproduktion/talande-webb

Mer information om Funka: http://www.funka.com