Två lediga tjänster på Kvinnofolkhögskolan

Kvinnofolkhögskolan söker en studie- och yrkesvägledare på heltid samt en historielärare på halvtid, med start omgående.
Uppdaterad: 21 september 2018

Studie- och yrkesvägledare, 100%

Visstidsanställning, heltid, med start omgående till och med 7 juni 2019, med möjlighet till förlängning.

Historielärare, 50%

Visstidsanställning, deltid (50%) med start omgående till och med 7 juni 2019, med möjlighet till förlängning.

Om Kvinnofolkhögskolan

Kvinnofolkhögskolans inriktning är samhällsförändring mot en demokrati, där människor har lika värde. All vår undervisning har genusperspektiv.

Ett viktigt mål med skolans kurser är att ge deltagarna ökade möjligheter till att ta aktiv del i samhället. All verksamhet är religiöst och partipolitiskt obunden, men tar sin utgångspunkt i det faktum att kvinnor i hela världen är politiskt, socialt, ekonomiskt och kulturellt diskriminerade.

De som söker till Kvinnofolkhögskolan är i olika åldrar, har olika bakgrund, mål och studievanor. En del vill bli färdiga med sina grundskole- eller gymnasiestudier. Andra vill bättra på sina kunskaper i svenska eller naturkunskap, lära sig använda dator, videokamera eller pröva på ett hantverk. Många är intresserade av feminism och genusfrågor.

Rektor Marijana Smilevska
tel 0702-133539