• Sök

Tekniskt ansvarig sökes till TV-utbildningen GTV på Gamleby folkhögskola

Gamleby folkhögskola söker en tekniskt ansvarig till GTV, som är en yrkeshögskoleutbildning till TV-produktionsspecialist. Ansök senast den 24 mars, tillträde den 1 april 2019 eller enligt överenskommelse.
Uppdaterad: 14 mars 2019

Vi erbjuder

I rollen som tekniskt ansvarig är ditt ansvarsområde den tekniska utrustningen på utbildningen och att den är i samklang med teknikutvecklingen inom produktionsbranschen. Du ansvarar också för uppdateringar, reparationer och underhållsarbete gällande GTVs teknikpark. I ditt ansvarsområde ingår även inköp av utrustning till utbildningen.

Du planerar, genomför och följer upp undervisningen inom eget kompetensområde. Du handleder de studerande, medverkar vid examinering, bokar till viss del externa föreläsare samt planerar en del studieresor.

Du deltar i planeringsmöten och arbetar kontinuerligt för en attraktiv arbetsplats som främjas av lagarbete och ett aktivt utvecklings- och förbättringsarbete inom utbildningens specifika område.

Uppdraget är fritt och varierande men som tekniskt ansvarig är det viktigt att du har en kontinuerlig kontakt med bolag och leverantörer på främst nationell nivå men vi ser gärna att du även åker på mässor.

De studerande är i olika åldrar och med olika bakgrund med en gemensam nämnare; en stark önskan om att komma ut på en spännande arbetsmarknad där variationen på uppdrag är stor. GTVs motto och mål är att ständigt ligga i framkant på utbildningssidan för att på så vis kunna tillgodose en attraktiv arbetsmarknad med personer som har möjlighet att nå sina drömmars mål. Vi har många goda exempel på det genom åren och tillsammans med oss är du delaktig i de studerandes utveckling och framgång.

Läs mer om GTV på www.gtvgamleby.se.

Vi söker

Vi söker dig som har en mångårig arbetslivserfarenhet inom TV-produktionsteknik och en relevant utbildning för området. Vi förutsätter att du har ett brinnande intresse för teknik och IT teknik.

Eftersom du planerar, genomför och följer upp undervisning i flertalet av utbildningens kurser är en pedagogisk utbildning önskvärd. Det är en fördel om du har erfarenhet eller är väl insatt i den utbildningsform som vi bedriver, YH högskoleverksamhet.

Du har ett strukturerat och serviceinriktat arbetssätt. Du är trygg i dig själv och har en humanistisk och positiv människosyn. Du har god initiativförmåga och arbetar självständigt inom givna ramar.

Vi ser gärna att du har en kommunikativ förmåga i tal och skrift både på svenska och engelska. Ett gott bemötande och att lyssna, kommunicera och lösa situationer på ett konstruktivt sätt är en förutsättning för att vårt arbete tillsammans ska fungera då vi arbetar i ett arbetslag.

Vår arbetsplats

Gamleby folkhögskola, vars huvudman är Region Kalmar län, har en omfattande verksamhet och är även anordnare till en yrkeshögskoleutbildning inom Tv-produktion kallad för GTV. Utbildningen är väletablerad sedan 30 år och känd i branschen som en av landets främsta TV-produktionsutbildningar. GTV ligger i ett naturskönt område intill Gamlebyvikens strand, nära tågförbindelser till Västervik, Linköping mm.

Läs mer på www.gamlebyfolkhogskola.se.

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställd Provanställning kan bli aktuellt.
Sysselsättningsgrad: 100 %
Tillträde: 1 april eller enligt överenskommelse
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansökan

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-03-24
Ärendenummer: Skolor:2019:5

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan. Intervju och urval löper under annonseringstiden. Ansökningar tas endast emot via Region Kalmar läns e-rekryteringssystem: https://www.regionkalmar.se/jobba-hos-oss/

Kontakt

Agnetha Wibell Utbildningsledare 072 5612229
agnetha.wibell@gtvgamleby.se
Karin Olsson Rektor 0493-131 00 (vx) el. 0493-13102
karin.olsson2@regionkalmar.se
Elin Öhrling Facklig företrädare 0493-131 00 (vx) el. 073-397 97 08