Sankta Maria folkhögskola i Malmö söker vice rektor

Utbildad ekonom med god administrativ förmåga sökes till tjänsten som vice rektor. Tillträde snarast, ansökningar tas emot löpande.
Uppdaterad: 27 september 2019

Ekonom med god administrativ förmåga.

Allmänna kvalifikationer

Mycket god administrativ förmåga. Serviceinriktad. Organisera, koordinera och självständigt kunna ta hand om de uppgifter som måste göras. Strukturerad, flexibel, stresstålig och ha förmågan att hålla många bollar i luften. Ledarskapserfarenhet är önskvärd.

Skolans vicerektor ska i samråd med rektor:

• Sköta all rapportering, både administrativt och ekonomiskt till folkbildningsrådet, SCB, kommunen, regionen, Socialstyrelsen och andra aktörer, som S:ta Maria fhsk har samarbeten med och som finansierar S:ta Maria fhsk:s verksamhet.
  • Göra budget och verksamhetsplanering för kommande verksamhetsår.
  • Sköta posthantering, inköp, offerter, sköta fakturering, förbereda presentationer, korrekturläsa och sammanställa statistik.
  • Vid behov vara med på skolans styrelsemöten för att rapportera om skolans ekonomi.
  • Leda det löpande administrativa arbetet.
  • Operativt leda strategiska utvecklingsarbeten.
  • Tillse samt förbereda, granska och färdigställa aktuella avtal för administrativa system.
  • Vara tf rektor vid rektors frånvaro.
  • Sköta skolans löpande ekonomi i samarbete med stiftelsens gemensamma ekonomifunktion, som sköter bokföringen och lönehanteringen.
  • Ge stiftelseekonomen konteringsanvisningar samt bistår stiftelseekonomen med löneunderlag och bokföringsunderlag.
  • Göra ekonomiska rapporter, analyser och övriga ekonomiska uppdrag som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du lär dig snabbt nya saker, har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Struktur, ordning och reda samt att ge exceptionell service är viktigt för dig, precis som att leverera resultat med hög kvalité. Du är även kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Tillträde snarast.

Skicka ansökan till rektor monika.andersson@sanktamaria.fhsk.se

Vid frågor kontakta rektor Monika Andersson, 0709 – 151 655
Ordförande Lars Lindskog, 070 – 896 61 22
För mer information om skolan, se www.sanktamaria.fhsk.se