• Sök

Nyköpings folkhögskola söker rektor

Nyköpings folkhögskola söker en rektor som brinner för folkhögskolan och vill göra det möjligt för människor att utvecklas. Ansök senast den 18 januari 2019.
Uppdaterad: 10 december 2018

Du har goda ledaregenskaper och är en engagerad, drivande och modig pedagogisk ledare med folkbildningsmässiga ideal. Vi vill att du ska kunna organisera, prioritera och delegera till dina medarbetare. Skolan präglas av sammanhållning och arbetsplatsdemokrati och vi vill att du delar dessa värden.

Bland dina kvalifikationer märks erfarenhet av folkhögskola eller folkbildningsarbete och att du jobbat med budget- och arbetsmiljöansvar. Meriterande är personalansvar, erfarenhet från idéburen verksamhet och att du gått utbildningen för folkhögskolerektorer. Du får gärna också ha erfarenhet från lokalt påverkansarbete.

Kontakt

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av:

Ordförande Per Andersson, 073-972 65 57
Skolans rektor Anne-Marie Karlsson, 0155-29 20 80
FF:s representant Eva Ogenborg, 0155-29 20 95

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 18 januari 2019.

Nyköpings folkhögskola
Östra Trädgårdsgatan 3
611 34 Nyköping
0155-29 20 80
ansokan@nykoping.fhsk.se

Om Nyköpings folkhögskola

Nyköpings folkhögskola ligger i centrala Nyköping och är en dagfolkhögskola. Huvudman är en folkhögskoleförening med lokala organisationer samt enskilda medlemmar. Skolan har en stor allmän kurs, flera kurser i svenska som andraspråk - och särskilda kurser som en musikerlinje, flera läderkurser, en kurs i filmproduktion och en kurs i digital delaktighet. Dessutom har skolan ett nära samarbete med Arbetsförmedlingen sedan flera år.