Lärare i svenska och specialpedagogik till Gamleby folkhögskola

Gamleby folkhögskola söker lärare till allmän kurs för undervisning i svenska (huvudämne), specialpedagogik och eventuellt engelska/beteendevetenskap. Ansök senast den 31 mars, tillträde den 12 augusti 2019.
Uppdaterad: 14 mars 2019

Vi erbjuder

Huvuddelen av tjänsten är förlagd till allmän kurs där du också ingår i ett arbetslag och undervisar i svenska på motsvarande grundskole- och gymnasienivå. Du kommer även att undervisa i andra kurser inom dina ämnesområden. Som specialpedagog kommer du att jobba med stöd och hjälp till studerande med särskilda behov.

Vi söker

Du har folkhögskolelärarexamen, gymnasielärarexamen med ämneskompetens i aktuella ämnen eller motsvarande pedagogisk utbildning.

Du kommer att jobba på en folkhögskola där vi betonar både kunskap och personlig utveckling när vi arbetar med våra kursdeltagare. Därför söker vi dig som är en god pedagog och som är trygg i dig själv, med en humanistisk och positiv människosyn. Du har en god initiativförmåga och arbetar självständigt inom givna ramar. Att lyssna, kommunicera och lösa situationer på ett konstruktivt sätt är en förutsättning för att vårt arbete tillsammans ska fungera då vi arbetar kursöverskridande och i arbetslag.

För medarbetare med en tillsvidareanställning som saknar utbildning inom vår egen skolform erbjuder vi fortbildning.

Vår arbetsplats

Gamleby folkhögskola har en omfattande verksamhet som består av allmänna kurser och kurser med inriktning mot naturvetenskap, textil design, musik, media och foto. Skolan utbildar dessutom fritidsledare och lärarassistenter. Folkhögskolan genomför även uppdragsutbildningar, främst inom integration och studiemotivation. Skolan har också en yrkeshögskoleutbildning inom TV-produktion. Gamleby folkhögskola ligger i Västerviks kommun och är en av fyra regionfolkhögskolor i länet.

Läs mer på www.gamlebyfolkhogskola.se.

Anställningsform: Tillsvidareanställd Provanställning kan bli aktuellt.
Sysselsättningsgrad: 100 %
Tillträde: 12 augusti eller enligt överenskommelse
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-03-31