Biträdande rektor till Furuboda folkhögskola

Furuboda folkhögskola söker biträdande rektor/utbildningsledare med ansvar för budget, personal, arbetsmiljö och pedagogisk utveckling. Sök senast 19 november.
Uppdaterad: 19 oktober 2017

Tjänsten

Som biträdande rektor driver och utvecklar du verksamheten tillsammans med övriga kollegor på folkhögskolan i Furuboda. Du har ansvar för budget, personal, arbetsmiljö och pedagogisk utveckling. Ansvar för rapportering till berörda myndigheter. Du ingår i Furubodas ledningsgrupp och rapporterar till rektor/verksamhetschef. Som biträdande rektor har du en viktig roll för den gemensamma utvecklingen. Tjänsten är placerad i Furuboda.

Du som söker

Vi söker dig som tycker om att leda och utveckla. Du har pedagogisk utbildning och erfarenhet av arbetsledning. Erfarenhet från folkbildning och folkhögskola är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna. Erfarenhet och/eller utbildning kring människor med funktionsnedsättning är meriterande.

Om tjänsten

Tjänsten är tillsvidare, 100 % med tillträde snarast efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Frågor besvaras av rektor/verksamhetschef Jenny Anderberg, 0739 - 41 46 02.

Urval kommer att ske löpande, skicka därför din ansökan snarast. Sista ansökningsdag 19 november 2017.

Ansökan skickas till ansokan@furuboda.se.

Om Föreningen Furuboda

Föreningen Furuboda driver folkhögskola, arbetsmarknadsutbildningar, konferensverksamhet samt assistansbolag. Verksamheten bedrivs på vår huvudanläggning söder om Åhus och vid våra filialer i Kristianstad, Malmö, Lund och Karlskrona.

Vår vision: ”Självständiga och ansvarstagande människor med full delaktighet i ett öppet och tillgängligt samhälle”