• Sök

Aktuellt

 • 8 november 2019

  Dags att mata in kurser på folkhögskola.nu

  Den 29 november är sista dag att mata in kurser på folkhögskola.nu. Dels de kurser som ska publiceras i sommarkurskatalogen men även övriga kurser som ges under 2020.
 • 28 oktober 2019

  Material från folkhögskolornas kommunikationskonferens

  Den 17-18 oktober samlades ett 80-tal kommunikatörer från landets folkhögskolor för att diskutera kommunikation och marknadsföring. Konferensen ägde rum på Karlskoga folkhögskola. Nedan hittar du allt material från konferensen.
 • 15 oktober 2019

  Folkhögskolornas Kommunikationskonferens

  Välkommen till årets Kommunikationskonferens den 17-18 oktober på Karlskoga folkhögskola. Under konferensen blandas erfarenhetsutbyte med externa talare. Dessutom finns möjlighet att välja ett av fyra seminarier för att fördjupa sig inom ett visst område.
 • 23 september 2019

  Inför lanseringen av nya skoladmin

  Den 17 juni lanserar vi nya skoladmin. För att möjliggöra detta kommer det mellan den 10-16 juni inte gå att göra några uppdateringar på din skolas sidor på folkhögskola.nu. Här nedan finner du även information och manualer för att komma igång med EpiServer.
 • 14 maj 2019

  Folkhögskola.nu får nytt admingränssnitt

  Under våren har FSO påbörjat en ombyggnation av skoladmin (folkhogskola.nu/admin). Vi har fokuserat på att få ett bättre system, med färre problem för alla användare. Du som administratör kommer få tillgång till EPiServer som är det publiceringsverktyg (CMS) som används för folkhögskola.nu. EPiServer är Sveriges mest använda CMS och även väl etablerat runt om i världen.
1 2 3 4 5