• Sök

Aktuellt

 • 15 oktober 2019

  Folkhögskolornas Kommunikationskonferens

  Välkommen till årets Kommunikationskonferens den 17-18 oktober på Karlskoga folkhögskola. Under konferensen blandas erfarenhetsutbyte med externa talare. Dessutom finns möjlighet att välja ett av fyra seminarier för att fördjupa sig inom ett visst område.
 • 23 september 2019

  Inför lanseringen av nya skoladmin

  Den 17 juni lanserar vi nya skoladmin. För att möjliggöra detta kommer det mellan den 10-16 juni inte gå att göra några uppdateringar på din skolas sidor på folkhögskola.nu. Här nedan finner du även information och manualer för att komma igång med EpiServer.
 • 14 maj 2019

  Folkhögskola.nu får nytt admingränssnitt

  Under våren har FSO påbörjat en ombyggnation av skoladmin (folkhogskola.nu/admin). Vi har fokuserat på att få ett bättre system, med färre problem för alla användare. Du som administratör kommer få tillgång till EPiServer som är det publiceringsverktyg (CMS) som används för folkhögskola.nu. EPiServer är Sveriges mest använda CMS och även väl etablerat runt om i världen.
 • 11 februari 2019

  Material från kommunikationskonferensen

  Årets kommunikationskonferens ägde rum på Långholmens folkhögskola i Sundbyberg. Dagen innehöll pass om bland annat annonsering via Google AdWords samt kommunikationsarbetet i ständig förändring. Här samlas allt material från konferensen.
 • 18 januari 2019

  Ansök om mässbidrag

  FSO vill stödja de folkhögskolor som samarbetar och gör gemensamma marknadsföringsaktiviteter, till exempel deltar på större utbildningsmässor. Det finns ett stort värde i att vi tillsammans marknadsför folkhögskolan som utbildningsform och FSO vill därför även 2019 fördela ett bidrag för att stärka detta arbete.
1 2 3 4