• 13 november 2018

Material från kommunikationskonferensen

Årets kommunikationskonferens ägde rum på Långholmens folkhögskola i Sundbyberg. Dagen innehöll pass om bland annat annonsering via Google AdWords samt kommunikationsarbetet i ständig förändring. Här samlas allt material från konferensen.
  • 30 oktober 2018

Inmatning till folkhögskola.nu

Nu är det dags att börja mata in sommarkurser samt kurser med start HT 2019 på folkhögskola.nu. Deadline för inmatningen samt manusstopp för Sommarkurskatalogen är 30 november.
  • 13 september 2018

Välkommen till folkhögskolornas Kommunikationskonferens

FSO bjuder in till folkhögskolornas årligt återkommande Kommunikationskonferens. I år kommer vi den 17 oktober befinna oss på Långholmens folkhögskola i Sundbyberg. Du som arbetar med kommunikation på folkhögskola är varmt välkommen att delta!
  • 6 april 2018

Kommunikationskonferensen 2018

Folkhögskolornas Kommunikationskonferens riktar sig till dig som arbetar med kommunikation och information inom folkhögskolan. Den årligt återkommande konferensen kommer 2018 äga rum i Stockholm den 17 oktober.
  • 14 mars 2018

Ät tårta och fira Folkhögskolans dag med oss!

Under 2018 fyller folkhögskolan 150 år. Detta vill vi såklart passa på att uppmärksamma under Folkhögskolans dag 16-17 mars, genom att samordna ett stort tårtätande!