• 17 juni 2019

Inför lanseringen av nya skoladmin

Den 17 juni lanserar vi nya skoladmin. För att möjliggöra detta kommer det mellan den 10-16 juni inte gå att göra några uppdateringar på din skolas sidor på folkhögskola.nu. Här nedan finner du även information och manualer för att komma igång med EpiServer.
  • 14 maj 2019

Folkhögskola.nu får nytt admingränssnitt

Under våren har FSO påbörjat en ombyggnation av skoladmin (folkhogskola.nu/admin). Vi har fokuserat på att få ett bättre system, med färre problem för alla användare. Du som administratör kommer få tillgång till EPiServer som är det publiceringsverktyg (CMS) som används för folkhögskola.nu. EPiServer är Sveriges mest använda CMS och även väl etablerat runt om i världen.
  • 11 februari 2019

Material från kommunikationskonferensen

Årets kommunikationskonferens ägde rum på Långholmens folkhögskola i Sundbyberg. Dagen innehöll pass om bland annat annonsering via Google AdWords samt kommunikationsarbetet i ständig förändring. Här samlas allt material från konferensen.
  • 18 januari 2019

Ansök om mässbidrag

FSO vill stödja de folkhögskolor som samarbetar och gör gemensamma marknadsföringsaktiviteter, till exempel deltar på större utbildningsmässor. Det finns ett stort värde i att vi tillsammans marknadsför folkhögskolan som utbildningsform och FSO vill därför även 2019 fördela ett bidrag för att stärka detta arbete.
  • 30 oktober 2018

Inmatning till folkhögskola.nu

Nu är det dags att börja mata in sommarkurser samt kurser med start HT 2019 på folkhögskola.nu. Deadline för inmatningen samt manusstopp för Sommarkurskatalogen är 30 november.