Inbjudan till möte med klimatnätverket 11 oktober. Bild: Karin Jacobson.

Inbjudan till folkhögskolornas nya klimatnätverk

Det nya klimatnätverket för folkhögskolor bjuder in till möte den 11 oktober. På mötet kommer riktlinjerna dras för det fortsatta arbetet. Inbjudan till nätverket gäller alla folkhögskolor i Sverige.
Uppdaterad: 2 oktober 2019

Inbjudan till klimatnätverkets möte 11 oktober:

Välkomna på möte med det nystartade Klimatnätverket för folkhögskolor! Det har verkligen varit en fantastisk start med så stort intresse och gensvar både från skolor och media. Ni är alla varmt välkomna att vara med på vårt nästkommande möte, där vi kommer att dra upp riktlinjerna för nätverket och göra en färdplan.

Mötet blir fredag den 11 oktober kl 15.00 på Stadsmissionens folkhögskola i Liljeholmen, Stockholm, Buteljgatan 6, plan 5.

För de som inte har möjlighet att komma, tex folkhögskolor på andra platser i landet, går det förstås bra att ansluta sig till nätverket ändå! I så fall återkommer vi med uppdaterad information och mötesprotokoll vecka 42.

Väl mött!
Karin Jacobson och Anna Seltman, Initiativtagare

Kontakt och mer information

Karin Jacobson, Stadsmissionens folkhögskola: karin.jacobson@stadsmissionensskolstiftelse.se