• 9 oktober 2019

Folkhögskolornas aktiviteter under Climate action week

Under Climate action week var många folkhögskolor engagerade och anordnade olika aktiviteter. Här är några av de som uppmärksammade klimatfrågan.
  • 2 oktober 2019

Inbjudan till folkhögskolornas nya klimatnätverk

Det nya klimatnätverket för folkhögskolor bjuder in till möte den 11 oktober. På mötet kommer riktlinjerna dras för det fortsatta arbetet. Inbjudan till nätverket gäller alla folkhögskolor i Sverige.
  • 23 september 2019

Folkhögskolor mobiliserar inför Climate Action Week

Klimatengagemanget är stort på många folkhögskolor. Här är några av de folkhögskolor som gör aktiviteter kring klimatfrågan under Climate Action Week 20-27 september.
  • 17 september 2019

Innovate, learn, share, act! Onlinekurs för folkbildare & vuxenutbildare

I mitten av september fortsätter den europeiska onlinekursen "Innovate, learn, share, act". Kursen är en fortbildning i hur vi stödjer vuxnas möjligheter till anpassade studier och validering av erfarenheter.
  • 6 september 2019

Nio folkhögskolor startar klimatnätverk

Den globala klimatkrisen blir en allt viktigare fråga. För att öka kunskapen och engagemanget för klimatfrågan har Stadsmissionens folkhögskola tagit initiativ till att nio folkhögskolor i Stockholm nu gått ihop i ett gemensamt klimatnätverk. Den 12-13 september har skolan bjudit in andra folkhögskolor till gemensamma klimatdagar, där mer än 500 folkhögskoledeltagare kommer att mötas.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14