• 14 maj 2019

Mora folkhögskola ger stöd till unga kvinnors utbildning i Tanzania

Mora folkhögskola anordnade Glokalt dagsverke på Valborgsmässoafton med en insamling till unga kvinnors utbildning i Tanzania, genom projektet Elimu Haina Mwisho (Livslångt lärande).
  • 11 april 2019

Innovate, learn, share, act! Onlinekurs för folkbildare & vuxenutbildare

Vill du lära dig mer om hur du kan stödja vuxna i att uppgradera & validera sina kompetenser? Den 6 maj startar en europeisk onlinekurs som utgår ifrån initiativet Upskilling Pathways, med intressanta föreläsare och exempel från olika länder i Europa. Glokala folkhögskolan är med och utformar kursen som en del i det europeiska projektet Upskilling pathways in AEPRO.
  • 21 mars 2019

Leave no one behind

Under rubriken "Leave no one behind - Making the right to education for adults a reality" anordnades den 5-8 mars en workshop i Tanzania om vuxnas rätt till lärande och jämställdhet.
  • 28 februari 2019

Agenda 2030 på lätt svenska – inspiration och workshopdag

Tillsammans tar vi fram material om Agenda 2030 på lätt svenska! Välkomna till ett seminarium med föreläsningar om språkets betydelse för inkludering i samhället och som verktyg för att förstå vår tids globala utmaningar genom Agenda 2030. Seminariet hålls i Göteborg 12 mars och i Stockholm 26 mars.
  • 21 februari 2019

Energi och fastigheter - hur blir vi mer hållbara?

Välkomna till ett erfarenhetsutbyte för vaktmästare/fastighetsskötare och ledning på folkhögskolorna. 4-5 april på Leksands folkhögskola.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14