Servicekoordinator med goda IT-kunskaper till Jakobsbergs folkhögskola

Jakobsbergs folkhögskola söker en serviceinriktad, handlingskraftig och händig koordinator med goda IT-kunskaper. Vi erbjuder härliga arbetskamrater, ett förmånligt kollektivavtal och ett arbete med stor variation i en inspirerande herrgårdsmiljö. Som anställd på Jakobsbergs folkhögskola får du friskvårdsbidrag, individuell lönesättning och möjlighet att arbeta i en samhällsförbättrande organisation.
Uppdaterad: 10 juni 2024

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter är varierande med ett stort fokus på konferensstöd och att vara behjälplig för anställda, deltagare och besökare kring allehanda frågor och ärenden, bl.a. att ta emot konferensdeltagare och gäster, hantera felanmälningar och beställningar, samordna och boka in hantverkare och att åtgärda enklare fel och brister i våra fastigheter och park. Ett annat viktigt uppdrag är att hantera och administrera våra IT-system. Du ska därför ha goda IT-färdigheter.

Då tjänsten som servicekoordinator är av vikt för att verksamheten ska fungera optimalt är det många frågor som passerar dig, varav du löser somliga själv och slussar vidare andra. Många av uppgifterna kräver samarbete med övriga medarbetare i arbetslaget och på skolan. Vi förväntar oss därför att du både är prestigelös och självgående.

Vi lägger betydande vikt vid sociala och kommunikativa färdigheter då en stor del av arbetet innebär möte med deltagare, personal och konferensgäster. Du har en gedigen känsla för service, är kundorienterad och har en förmåga att se vad som behöver prioriteras. Goda färdigheter i det svenska språket är en förutsättning. Flerspråkighet är meriterande.

Eftersom arbetet innebär många olika arbetsuppgifter behöver du vara flexibel, ha en god administrativ förmåga och kunna strukturera, planera och prioritera bland arbetsuppgifter. Vidare behöver du vara händig och problemlösande. Tempot är varierande med stundtals intensiva dagar. Vi förväntar oss därför att du gillar när det händer mycket och samtidigt. Huvuddelen av din arbetstid kommer att förläggas till dagtid på vardagar, men arbete på kvällar och helger kan förekomma. Att du kan förhålla dig flexibelt till veckoschemat är en förutsättning för att du ska trivas på arbetet.

Om rollen

Dina arbetsuppgifter består bl.a. av:

 • Att agera stöd åt verksamhetens olika behov
 • Hantering och administrering av skolans olika IT-system, konto- och licenshantering samt enklare support och konfigurering av datorer och hårdvara
 • Konferensstöd, hantera bokningar, ta emot gäster, teknisk support m.m.
 • Iordningställande av lokaler för kurser, konferenser och undervisning
 • Hantera felanmälningar, allmän skötsel och enklare åtgärder av fel och brister i våra fastigheter
 • Samordna, planera och boka in hantverkare och servicetekniker
 • Tillsyn och kontroll av värme och ventilation samt enklare skötsel.
 • Administrera nycklar och passersystem
 • Ta emot varuleveranser och göra beställningar av förbrukningsvaror
 • Snö- och halkbekämpning
 • Park- och trädgårdsskötsel
 • I övrigt arbeta för att våra fastigheter och utemiljö ger ett välskött och välvårdat intryck

Då arbetet innehåller fysiskt krävande uppgifter och stundtals högt tempo är det av vikt att du har en god fysisk förmåga. B-körkort är nödvändigt för tjänsten.

Om organisationen

Jakobsbergs folkhögskola är en av Sveriges 156 folkhögskolor. Jakobsbergs folkhögskola ligger i en herrgård i Jakobsberg, 20 minuter med pendeltåg från centrala Stockholm.

I snart hundra år har skolan stått för en solidarisk och humanistisk samhällssyn. Skolans religiöst och partipolitiskt obundna ställning ger utrymme för samhällsengagemang samt reflekterande och radikal debatt.

Föreningen Jakobsbergs folkhögskola, som den ideella föreningen/huvudmannen heter, har cirka 30 anställda.

Ort

Jakobsberg

Tjänstens omfattning

100%

Sista ansökningsdatum

2024-07-31 00:00:00

Hur söker jag jobbet?

Omfattning 100 %. Tillträde enligt överenskommelse, dock senast 15 november 2024. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan rubricerad “servicekoordinator” sänder du till tjanster@jakobsbergsfolkhogskola.se. Vi gör vårt urval fortlöpande men skicka ansökan senast 1 augusti 2024. Betyg mm. visas vid förfrågan.

Kontakt

För mer information kontakta 

Bitr. rektor, Johan Wahlberg 

08-120 28 187, johan.wahlberg@jakobsbergsfolkhogskola.se

 

Facklig representant 

eva.pettersson@jakobsbergsfolkhogskola.se